Sosiaalinen media

 

Tämän päivän opiskelijat löytyvät paitsi luentosalista, myös netistä. Hattaran some-tilit ovat mitä mainioin tapa tuoda esille esimerkiksi työpaikkoja, harjoitteluita, tuotteita tai palveluita tradenomiopiskelijoiden silmille.   

Lisää opiskelijaenergiaa markkinointiisi näkymällä Hattaran some-tileillä. Hattaran sosiaalisia kanavia seuraa yhteensä yli 1500 tradenomiopiskelijaa. 

Facebook: @hattarary 

Instagram: @hattarary 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Hattaran opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

Hattara ry

Helsinkiläiset tradenomit

Opiskelijayhdistys Hattara ry toimii Haaga-Helian Malmin kampuksella, ja edustaa erityisesti liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoita. Yhdistyksen jokapäiväisessä arjessa ja toiminnassa näkyy rentous ja hauskuus – unohtamatta kuitenkaan perinpohjaisia syitä siitä, mikä on tärkeintä eli malmilaisten hyvinvointi. Tämä rempseä yhdistys toimi alkuaikoinaan siivouskomerossa, mutta tänä päivänä hienon toimiston syövereistä voi raikua naurun remakka hallituksen touhutessa päivittäisten askareidensa parissa. Myös mittaamattoman arvokkaat jäsenet viettävät aikaansa toimistolla kasvattaen yhteisöllisyyttä sekä luoden ainutlaatuisen kokemuksen siitä, mitä Hattara ry on.

OPPILAITOS
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
400