Tiitus Pro on ylivoimainen palvelu opiskelijoiden rekrytointiin vain 299€/kk

Kaipaatko Tiitukseen lisää ominaisuuksia ja mahdollisuuksia? Tiitus Pro on yrityksille ja työnantajille tarkoitettu maksullinen lisäpalvelu, joka tehostaa yrityksien rekrytointia useiden uusien ominaisuuksien mahdollistamana. Pro:n mahdollistamana Tiitus saa ympärille rekrytointijärjestelmistä tuttuja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat oikean opiskelijan nopeasti isojenkin massojen joukosta.

Työpaikat mobiilissa

Profiilivahti etsii oikean opiskelijan puolestasi

 

Voit tallentaa palveluun erilaisia profiilivahteja, jolloin Tiitus lähettää sinulle ilmoituksen aina kun etsimäsi opiskelija liittyy Tiitukseen tai päivittää omaa profiilia hakuehtoja vastaavaksi. Profiilivahteja voi olla useita samanaikaisesti aktivoituna ja ne voivat etsiä opiskelijoita esimerkiksi eri paikkakunnilta tai toimialoilta.

 

Työpaikat mobiilissa

Käytä lantteja ja saat enemmän näkyvyyttä

Jokainen Tiitus Pro tilaus kerryttää joka kuukaudessa 10 Tiitus lanttia. Tiitus lanteilla voit ostaa ilmoituksellesi lisää näkyvyyttä Tiituksen verkostoissa. Voit esimerkiksi nostaa ilmoituksen listojen kärkeen tai tehdä siitä mainoksen Tiituksen medioihin. Mikäli lantit ovat päässeet loppumaan voit ostaa myös lisää lantteja tai säästää niitä sesonkeihin.

Työpaikat mobiilissa

Laajennettu Tiitus Haavi Pro! 

Laajennettu Tiitus Haavi Pro näyttää sinulle hakutuloksissa kaikki Tiituksen osaajaprofiilit, kun Tiitus Free näyttää vain omien kumppanioppilaitoksiesi osaajaprofiilit. On hyvä huomioida ettei kaikki Tiitukseen rekisteröityneet käyttäjät kuulu oppilaitoksien toimialueille.

Työpaikat mobiilissa