Yhteystiedot

Sähköisten palveluiden kanssa on välillä haasteita. Toisinaan ne johtuvat tekniikasta, toisinaan käyttäjästä ja toisinaan epäselvistä ohjeista. Täältä löydät apua ja vinkkejä palveluidemme käyttöön. Ennen yhteydenottoa käythän läpi ohjeet ja vinkit sekä yleisimmät kysymykset.

Tiituksen asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-17. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

asiakaspalvelu@tiitus.fi

 

Vinkit ja ohjeet

Ongelmia kirjautumisessa tai rekisteröitymisessä? Tyypillinen pulma. Lukaise tästä tekniikan tiimimme nopeat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Ohjeissamme on kattavaa sisältöä opiskelijoille, työnantajille ja oppilaitoksille.

Työpaikat mobiilissa

Tiituksen Blogi

Tiituksen blogissa jutellaan työnhausta, opiskelijoiden ja työelämän yhdistämisestä sekä jaetaan vinkkejä onnistuneeseen oppilaitosyhteistyöhön. Blogitekstejä kirjoitamme opiskelijoille, oppilaitoksille, työnantajille sekä kaikille koulutusalasta ja koodaamisesta innostuneille. Nostamme täällä esille myös tekemiemme tutkimusten satoa. Rustaamme blogia koko Tiituksen tehotiimin voimin, ja äänessä ovat Tiituksen ohjelmistokehittäjät, oppilaitosyhteistyön asiantuntijat sekä yhteistyökumppanit.

Työpaikat mobiilissa

Tiituksen tiimi

Tiituksen tiimin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tiitus.fi

Sami Ahonen

Oppilaitokset, Myynti
040 7458010