Yhteystiedot

Sähköisten palveluiden kanssa on välillä haasteita. Toisinaan ne johtuvat tekniikasta, toisinaan käyttäjästä ja toisinaan epäselvistä ohjeista. Täältä löydät apua ja vinkkejä palveluidemme käyttöön. Ennen yhteydenottoa käythän läpi ohjeet ja vinkit sekä yleisimmät kysymykset.

Tiituksen Support on auki arkisin klo 9-17. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

 

Yleisimmät kysymykset

Ongelmia kirjautumisessa tai rekisteröitymisessä? Tyypillinen pulma. Lukaise tästä tekniikan tiimimme nopeat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Sos
Työpaikat mobiilissa

Tiituksen Blogi

Tiituksen blogissa jutellaan työnhausta, opiskelijoiden ja työelämän yhdistämisestä sekä jaetaan vinkkejä onnistuneeseen oppilaitosyhteistyöhön. Blogitekstejä kirjoitamme opiskelijoille, oppilaitoksille, työnantajille sekä kaikille koulutusalasta ja koodaamisesta innostuneille. Nostamme täällä esille myös tekemiemme tutkimusten satoa. Rustaamme blogia koko Tiituksen tehotiimin voimin, ja äänessä ovat Tiituksen ohjelmistokehittäjät, oppilaitosyhteistyön asiantuntijat sekä yhteistyökumppanit.

Työpaikat mobiilissa

Vinkit ja ohjeet

Miten käytän opiskelijan, työnantajan tai oppilaitoksen Tiitusta? Katso tästä kattavat ohjeet opiskelijoille, työnantajille ja oppilaitoksille.

Työpaikat mobiilissa

Tiituksen tiimi

Tiituksen tiimin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tiitus.fi

 

Jukka Sierla

Oppilaitokset, Myynti
050 5561667

Niklas Litmala

Oppilaitokset, Myynti
044 5757358

Sami Ahonen

Oppilaitokset, Myynti
040 7458010