SILTA OPISKELIJOIDEN JA TYÖELÄMÄN VÄLILLÄ

Helppoo ja nopeeta työnhakua

Tavoitteena suora väylä työelämään

Opiskelijan pitäisi löytää jo ensimmäisiä yhteyksiä työelämään opintojen aikana. Tiituksen räätälöity oppilaitosversio tuo helpon tavan harjoittelu ja lopputyöpaikkojen etsimeen, sekä mahdollistaa portfoliomaisen työnhakijaprofiilin rakentamisen jo opintojen aikana. Tiitus Students on palvelu, joka helpottaa opiskelijoiden ja työnantajien kohtaamista. Palvelun tarkoituksena on tiivistää oppilaitoksen suhteita paikallisiin yrityksiin, sekä toimia sähköisenä kanavana harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen.

Helppo ja nopea tapa

Opiskelija luo itselleen jo opintojen aikana portfoliomaisen työnhakijaprofiilin, jota hän voi päivittää koko opintojensa ajan. Portfolioon voidaan lisätä taitoja tai työnäytteitä opiskeluprojekteista.
Alueen työnantajat voivat julkaista palveluun työ- ja harjoittelupaikkoja kohdistettuna oppilaitoksen opiskelijoille. Opiskelijat voivat tutustua työpaikkoihin ja tehtäviin ja lähettää oman profiilinsa helposti yritykselle nähtäväksi. Opiskelijat voivat hyödyntää samaa profiilia myös esim kesätyönhaussa.

Oma portfolio

Opiskelijat luovat itselleen yhden portfoliomaisen työnhakijaprofiilin, jota pystyvät päivittämään opintojensa ajan. Portfolioon voidaan lisätä kuvia, videoita ja suoritettuja projekteja. Profiili ei ole vain mustavalkoinen listaus, vaan elämää ja opiskelijan persoonaa.

Työ- ja harjoittelupaikat

Työnantajat lisäävät palveluun avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja, jotka voidaan kohdistaa suoraan yhden oppilaitoksen opiskelijoille tai ryhmille. Yritys voi myös lähestyä opiskelijoita, mikäli opiskelijan profiili on julkinen.

Kohtaaminen

Opiskelijat ja työpaikat kohtaavat. Opiskelija lähettää profiilinsa kätevästi vain muutamalla painalluksella työnantajan nähtäville. Työnantaja voi lähestyä opiskelijaa esimerkiksi palvelun chat ominaisuudet avulla.

Rakenna kumppaniverkostoja

Oppilaitos voi rakentaa ja ylläpitää palvelun avulla omaa tehokasta kumppaniverkostoa alueen yrityksien ja työnantajien kanssa. Oppilaitos voi avata omia kursseja ja projekteja ja etsiä niihin toimeksiantoja ja Työnantajat voivat lisätä työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoiden nähtäväksi. Oppilaitos voi myös jakaa opiskelijoiden anonyymejä profiileja ja osaamista työnantajien nähtäville.

Seuraa analytiikkaa ja työllistymistä

Oppilaitos pystyy seuraamaan tarkasti oppilaitoksen suhteita paikallisiin yrityksiin ja työnantajiin. Palvelu osoittaa harjoittelupaikkojen määrän ja työllistymisen kehittymisen eri ajankohtina. Oppilaitos voi seurata palvelusta tarkkaa analytiikka eri ryhmien työelämäyhteyksiä ja tunnistaa minkälaista osaamista oppilaitos pitää sisällään.

 • PERUSVERSIO
  4000€ / v alv 0%

  Ominaisuudet

  • Suunniteltu erityisesti 2. asteen oppilaitoksille
  • Harjoittelupaikkojen hallinta
  • Osaajaprofiilit
  • Analytiikka ja seurantatyökalut
 • Proversio
  8000€ /v alv 0%

  Ominaisuudet

  • Suunniteltu erityisesti korkeakouluhin
  • Osaajaprofiilien cv-kantojen hyödyntäminen
  • Työelämä projektit
  • Analytiikka ja seurantatyökalut
Kysyttävää? Laita yhteystiedot niin otamme sinuun pian yhteyttä!