Oppilaitos, sähköistä työelämätekemisesi

Me Tiituksella koodaamme sähköisiä työelämäpalveluita oppilaitosten käyttöön. Palvelumme ovat syntyneet oppilaitosten tarpeista, ja ne mahdollistavat sujuvamman yhteistyön koulutusalan ja työelämän välillä. 

Digiosaamistamme on hyödyntänyt yli 25 suomalaista oppilaitosta.

Digitaalisia palveluita koulutusalalle 

Palvelumme ovat syntyneet oppilaitosten tarpeista, ja niiden tarkoitus on sujuvoittaa oppilaitosten arkea. Kehitämme niitä jatkuvasti koulutusalaa kuunnellen. Tiitus lienee oppilaitoksille palveluistamme tutuin. Sen lisäksi väsäämme oppilaitoksille Tetti Pro sekä Harkka -palveluita.

Tiitus tuo yhteen opiskelijat, oppilaitokset ja työnantajat

 

Yli 45 000 opiskelijaa

Tiitus on suurin opiskelijoille tarkoitettu työelämäportaali. Tiituksessa työ- ja harkkapaikkojen hakeminen on mutkatonta, ja se toimii sekä mobiilissa että netissä.

Yli 25 oppilaitosta

Tiitus on suomalaisten oppilaitosten luotettu ikioma ohjelmistotalo. Tunnemme koulutusalan ja kehitämme palveluitamme tarkasti oppilaitosten käyttökokemuksia ja tarpeita kuunnellen.

Yli 3000 työnantajaa 

Tuhannet työnantajat ilmoittavat työ- ja harkkapaikkoja Tiituksessa. Tiituksella rekrytoiminen on työnantajille täysin ilmaista.

  Tiitus Duuni

  Tiitus Duuni on oppilaitoksen oma Tiitus. Se on oppilaitoksen näköinen työelämäpalvelu- ja sovellus, jossa opiskelijat pääsevät etsimään avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja oman oppilaitoksensa tarjoamina. Tiitus toimii sekä mobiilissa että verkossa. Se on työnantajille ja opiskelijoille ilmainen käyttää.

  Tiitus Duuni sopii lukioiden, ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen käyttöön.

  Työpaikat mobiilissa

  Tiitus Tetti

  Tiituksen Tetti-sovellus kokoaa kaikki Suomen tet-paikat yhteen karttanäkymään. Tetti Pro on laajennettu versio Tetistä. Se on opon digitaalinen työkalu tet-jaksojen hallinnointiin.

  Palvelussa käy kaikkien oppilaiden tet-jaksojen seuraaminen reaaliaikaisesti. Tetti Prossa oppilas pääsee tekemään tet-sopimuksen, kirjoittaa päiväkirjaa ja suorittaa haasteita digitaalisesti.Tetti on kehitetty yhteistyössä suomalaisten oppilaitosten kanssa.

  Työpaikat mobiilissa

  Tiitus Harkka

  Uudella Harkka-palvelullamme koordinoidaan oppilaitoksen järjestämiä harjoitteluita sosiaali- ja terveysaloilla ensimmäistä kertaa digitaalisesti. Helppokäyttöinen Harkka säästää sähköpostirumbaa ja sujuvoittaa harjoittelupaikkojen jakamisprosessia.

  Kuuntelimme palvelun kehityksessä sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksia, sairaaloita ja sairaanhoitopiirejä.

  Työpaikat mobiilissa

  10 syytä miksi Tiitus auttaa koulutusreformin tavoitteiden toteuttamisessa

  1. Vahvistaa oppilaitoksen suhteita paikallisiin yrityksiin
  2. Opiskelijat tunnistavat osaamistaan
  3. Kerää analytiikkaa ja dataa työelämäyhteyksistä
  4. Suoraviivaistaa työelämäyhteistyön hallinnointia ja koordinointia
  5. Vapauttaa oppilaitoksen aikaa ja resursseja
  6. Opiskelijat saavat yhteyksiä suoraan työelämään
  7. Opiskelijat saavat kokemusta työelämästä
  8. Tuotteen ympärille voi rakentaa parempia palveluita työelämälle
  9. Mobiilityönhaku ja chat helpottavat opiskelijoiden työnhakua
  10. Oppilaitoksen maine ja kiinnostus kasvavat

  Oppilaitokset ja yritykset yhteisellä asialla

  Oppilaitosyhteistyöstä hyötyvät sen molemmat osapuolet: yritykset ja oppilaitokset. Yritykset voivat saada osaamista ja osaajia oppilaitoksista, kun taas oppilaitokset saavat paljon tietoa työelämän tarpeista yritysyhteistyön avulla. Mistä kaikesta osaamisyhteistyö voi koostua?

  Työpaikat mobiilissa