Oppilaitos, sähköistä yritysyhteistyö

Tiitus on suomalaisten oppilaitoksien yhteinen järjestelmä erilaisten työnhaku- ja harjoittelupaikkailmoituksien digitalisoimiseksi. Tiituksen perusidea on tarjota työnantajille yksi yhteinen järjestelmä, jonka sisältä yritys voi tehdä yhteistyötä yhden tai useamman eri oppilaitoksen kanssa. 

Oppilaitokset voivat näin tarjota työnantajille ilmaisen ja sähköisen kanavan erilaisten ilmoitusten kohdistamiseen suoraan halutulle oppilaitokselle. Työnantajat voivat tutustua palvelun kautta myös opiskelijoiden osaajaprofiileihin ja bongata vaatimuksiin vastaavia osaajia isojenkin massojen keskeltä. 

Tutustu alla olevasta painikkeesta jo Tiitusta käyttäviin oppilaitoksiin.

Tehosta ja kehitä yritysyhteistyötä ja opiskelijoiden työllistymistä 

Tiitus on kehitetty työantajien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti helpottamaan opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden rekrytointia. Palvelun tarkoituksena on tarjota etenkin työnantajille ketterä työkalu, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat toiminnot oppilaitosyhteistyön aloittamiseksi.

Tiituksen tehtävänä on auttaa työnantajia kasvamaan ja löytämään tuoreita osaajia, mutta ennen kaikkea yhdenmukaistaa oppilaitosyhteistyötä yhteisen palvelun avulla.

Opiskelijan osaaminen esille   

Tiituksen digitaalinen osaajaprofiili on opiskelijoiden silmin tehty CV, jossa opiskelija voi tuoda omat taitonsa ja potentiaalin tyylikkäästi ja selvästi työantajien nähtäville.

Säästää aikaa ja resursseja

Tiitus säästää ja tehostaa oppilaitoksen aikaa ja resursseja. Oppilaitos ohjaa ja auttaa opiskelijaa palvelun käyttöönotossa, mutta siitä eteenpäin opiskelija selviytyy palvelusta itsenäisesti.

Mukana matkassa

Tiitus kulkee opiskelijan mukana oppilaitoksesta toiseen ja opiskelijan osaajaprofiili kehittyy opintojen edetessä ja taitojen kasvaessa. 

Seuraa ja tarkkaile

Toimintoja on vaikea kehittää ja seurata ilman mittareita. Tiitus kerää dataa ja analytiikkaa kaikesta toiminnastaan ja mahdollistaa yritysyhteistyön kehittymisen analysoinnin ja seurannan.

Tiitus on nopein tapa opiskelijan rekrytoimiseksi

 

Yli 75 000 opiskelijaa

Tiitus on Suomen suurin opiskelijoille tarkoitettu työnhakupalvelu. Tiituksessa työ- ja harkkapaikkojen hakeminen on mutkatonta, ja se toimii sekä mobiilissa että selaimessa.

Yli 30 oppilaitosta

Tiitus toimii kaikkialla Suomessa, mutta tämän lisäksi jo yli 30 oppilaitosta on valinnut Tiituksen koko oppilaitoksen viralliseksi työnhaku- ja rekrytointikanavaksi.

Lähes 6000 työnantajaa 

Tuhannet työnantajat ilmoittavat työ- ja harkkapaikkoja Tiituksessa. Tiituksella rekrytoiminen on työnantajille täysin ilmaista.

  Tiitus Duuni

  Tiitus Duuni on oppilaitoksen oma Tiitus. Se on oppilaitoksen näköinen työelämäpalvelu- ja sovellus, jossa opiskelijat pääsevät etsimään avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja oman oppilaitoksensa tarjoamina. Tiitus toimii sekä mobiilissa että verkossa. Se on työnantajille ja opiskelijoille ilmainen käyttää.

  Tiitus Duuni sopii lukioiden, ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen käyttöön.

  Työpaikat mobiilissa

  Tiitus Harkka

  Uudella Harkka-palvelullamme koordinoidaan oppilaitoksen järjestämiä harjoitteluita sosiaali- ja terveysaloilla ensimmäistä kertaa digitaalisesti. Helppokäyttöinen Harkka säästää sähköpostirumbaa ja sujuvoittaa harjoittelupaikkojen jakamisprosessia.

  Kuuntelimme palvelun kehityksessä sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksia, sairaaloita ja sairaanhoitopiirejä.

  Työpaikat mobiilissa