Palvelut oppilaitoksille

Haluamme haastaa nykyistä tapaa toimia

Tuotteemme ja palvelumme

Tiitus Students

Tiitus Students on oppilaitoksille tarkoitettu rekrytointi- ja urajärjestelmä. Järjestelmä on tarkoitettu opiskelijoiden ja oppilaitoksen työelämäyhteyksien järjestämiseen ja koordinointiin. Palvelu toimitetaan brändättynä oppilaitoksen oman ulkoasun ja graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Palvelun myötä oppilaitos saa oman urasivuston, johon työnantajat voivat julkaista työ- ja harjoittelupaikkoja. Oppilaitos voi seurata järjestelmän avulla analytiikkaa ja työelämäyhteyksien kehittymistä

TKI Hakukone

TKI hakukone on oppilaitoksille tarkoitettu palvelu, jonka avulla oppilaitos voi markkinoida omia palveluitaan ja osaamistaan alueen yrityksille ja ihmisille. Palvelu voidaan sijoittaa esimerkiksi oppilaitoksen nykyisille verkkosivuille. Sivuston kävijä voi hakea mitä tahansa hakusanaa koulun verkostoista. Tiituksen tekoäly etsii ja näyttää hakutuloksia oppilaitoksen kursseista, henkilökunnasta, projekteista, opinnäytetöistä, julkaisuista ja opiskelijoiden osaajaprofiileista.

Tiitus Tetti

Tiituksen kehittämä uusi Tetti palvelu tulee helpottamaan koko TET-jakson koordinointia. Palvelu tulee helpottamaan työnantajaa, opettajaa ja opiskelijaa, sillä lukuisat paperiset lomakkeet saadaan siirrettyä nyt sähköiseen muotoon. Palvelu toimii kätevästi nuoren omalla mobiililaitteella. Tetti palvelussa nuori pystyy luomaan itselleen osaajaprofiilin, jonka avulla hän voi löytää ja hakea TET-paikkaa lähialueelta. Hän voi etsiä kartalta mielenkiintoisia yrityksiä ja tutustua heidän toimintaansa.

Tiitus projektitori

Projektitori on paikka, jossa työelämänprojektit kohtaavat oppilaitosten kurssien ja opiskelijoiden kanssa. Yritykset voivat julkaista projektitorille erilaisia haasteita, johon opiskelijat voivat tarttua. Myös vastavuoroisesti oppilaitos voi ehdottaa erilaisia projekteja yrityksille. Markkinoinnin kurssi voi tarjota esimerkiksi osaamistaan ja etsiä työelämälähtöiselle kurssille haasteen oikeasta yritysmaailmasta.

Projektitori on myös väylä uusien työelämäkumppanien löytämiseksi. Projektitori on kansallinen ja julkinen, joten torin kautta matchaavat yritykset voivat löytyä lähialueen ulkopuoleltakin.

Projektitoria pilotoidaan kevään 2018 aikana Lahden ammattikorkeakoulun kanssa. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan palvelusta lisää.

Opiskelu ja työ kuuluvat yhteen

Opiskelijan pitäisi löytää jo ensimmäisiä yhteyksiä työelämään opintojen aikana. Tiituksen räätälöity oppilaitosversio tuo helpon tavan harjoittelu- ja lopputyöpaikkojen etsimeen, sekä mahdollistaa portfoliomaisen työnhakijaprofiilin rakentamisen jo opintojen aikana. Tiitus Students on palvelu, joka helpottaa opiskelijoiden ja työnantajien kohtaamista. Palvelun tarkoituksena on tiivistää oppilaitoksen suhteita paikallisiin yrityksiin, sekä toimia sähköisenä kanavana harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen.

Helppo ja nopea tapa

Opiskelija luo itselleen jo opintojen aikana portfoliomaisen työnhakijaprofiilin, jota hän voi päivittää koko opintojensa ajan. Portfolioon voidaan lisätä taitoja tai työnäytteitä opiskeluprojekteista.

Alueen työnantajat voivat julkaista palveluun työ- ja harjoittelupaikkoja kohdistettuna oppilaitoksen opiskelijoille. Opiskelijat voivat tutustua työpaikkoihin ja tehtäviin ja lähettää oman profiilinsa helposti yritykselle nähtäväksi. Opiskelijat voivat hyödyntää samaa profiilia myös esimerkiksi kesätyönhaussa.

Palveluitamme on käytössä jo seuraavissa oppilaitoksissa
Tutustu asiakkaidemme palveluihin

 

Eikö teidän oppilaitos ole vielä Tiitus Students käyttäjä? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta painikkeesta, niin tulemme esittelemään palvelua tarkemmin.

Miten oppilaitos ja työelämä kohtaavat?

Tiituksen tekemästä Oppilaitos ja työelämä -tutkimuksesta selviää, että opiskelijat pitävät työelämälähtöisyyttä tärkeänä, ja he haluaisivat tehdä enemmän työelämäprojekteja sekä saada kokemusta työelämästä opintojen aikana.

Oppilaitos ja työelämä -tutkimus selvitti oppilaitoksen ja työelämän välistä yhteyttä. Voit tilata tutkimuksen tulokset kootussa muodossa.