Ohjeet

Mikä Tiitus on?

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta helpompaa ja nopeampaa. Et joudu täyttämään kymmeniä erillisiä lomakkeita, vaan voit hakea kaikkia avoimia työpaikkoja kätevästi yhdellä ja samalla profiililla.

 

Miten Tiitus toimii?

Sovellus ehdottaa sinulle parhaiten sopivia avoimia työtehtäviä profiilisi perusteella.

 

Miten luon oman profiilin työnhakuun?

Rekisteröitymisen jälkeen pääset täydentämään omaa profiiliasi CV-välilehden alta.

 

Kannattaako taitoja lisätä paljon?

Työnantajat arvostavat sitä, että hakijat lisäävät maksimissaan 10 taitoa sen mukaan mistä on jo kokemusta ja mitä taitoa haluaa tulevassa työssä käyttää.

 

Voinko muuttaa taitoja usein?

Taitoja ei kannata muuttaa, jos hakemus on jo lähetetty ja rekrytointi on kesken. Tietysti kun opit ja saat kokemusta lisää, kannattaa taitoja päivittää, mutta pidä määrä maltillisena ja valitse vain tärkeimmät ja parhaat taidot.

 

Mistä voin lisätä videon ja kuvaportfolion?

Voit lisätä kuvia ja videota Portfolio-osiossa.

 

Miten voin seurata omaa työhakemustani?

Saat lähetetyn työhakemuksen auki omat työpaikat välilehden alta. Samasta paikasta voit myös löytää työnantajien lähettämät viestit (chat aukeaa, kun työnantaja lähettää ensimmäisen viestin).

 

Miten lähetän työhakemuksen?

Työpaikan hakeminen tapahtuu vain muutamalla painalluksella. Lisäät työpaikan ensin suosikkeihin ja voit tämän jälkeen lähettää hakemuksen omat työpaikat välilehden alta. Kun olet hakenut työpaikkaa, voit samaan aikaan seurata puhelimesta työhakemuksen etenemistä. Voit myös chattailla työnantajien kanssa ja aloittaa keskustelun jo ennen ensimmäistä työhaastattelua.

 

Miten poistan profiilin?

Saat poistettua työnhakua varten luomasi profiilin Tiituksesta kirjautumalla palveluun ja valitsemalla ”Poista profiili” profiilin perustiedoissa.

 

Laadukas profiili

Työnantajat arvostavat profiilia, jossa on tarvittavat tiedot, kuten yhteystiedot, taidot, avainsanat, työkokemus, koulutus sekä vähintään yksi kuva hakijasta. Taitoja lisätessä kannattaa huomioida se, että taitojen määrällä on merkitystä. Suosittelemme miettimään 3-8 taitoa, jotka ovat vahvimpia. 5 taitoa on parempi kuin 15. Lisää sijainti (työskentelyalue), jotta työnantajat näkevät, mistä haet töitä.
Tee profiilisi laatutesti (Profiili->Näytä profiili) ennen työhakemuksen lähettämistä

 

Match

Match-prosentti pyrkii näyttämään ensisijaisesti niitä työpaikkoja, jotka sinua voisi kiinnostaa. Match-prosenttia ei kannata pyrkiä muuttamaan profiilisi avulla jatkuvasti, koska työnantaja näkee profiilisi reaaliaikaisena. Kaikki muutokset päivittyvät myös työnantajalle.

 

Portfolio

Työnantajat arvostavat kuvia. Lisää portfolioon kuvia esim. työnäytteistä, harrastuksista, kiinnostuksen kohteista. Profiilivideon avulla tuot persoonasi esille, joten kuvaa itsestäsi video!