Tiitus Duuni 

Tiitus Duuni on oppilaitoksen oma Tiitus. Se on oppilaitoksen näköinen työelämäpalvelu ja -sovellus, jossa opiskelijat pääsevät etsimään avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja oman oppilaitoksensa tarjoamina. Tiitus toimii sekä mobiilissa että verkossa. Se on työnantajille ja opiskelijoille ilmainen käyttää.

Tiitus Duuni sopii lukioiden, ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen käyttöön, ja siellä käy kaikki opiskelijoiden työ-, harjoittelu-, oppisopimus- ja koulutussopimuspaikkojen ilmoittaminen.

 

Näin Tiitus toimii

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – sinua ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla.

Yhdistä opiskelijat ja työelämä

Tiitus Duuni yhdistää opiskelijat ja työelämän. Oppilaitoksen oman näköisessä palvelussa opiskelijat etsivät töitä oppilaitoksen Tiitus Duunissa ilmaiseksi. Toisaalta työnantajat pääsevät ilmaiseksi työ- ja harjoittelumahdollisuuksia ilmoittamaan. Oppilaitos näyttäytyy Tiitus Duuni -palvelun tarjoajana.

Tiitus Duuni on rakennettu käyttäjiä eli opiskelijoita ja työnantajia ajatellen, ja se on molemmille paitsi ilmainen, myös helppo käyttää. Työnantajan näkökulmasta Tiitus on paras keino tavoittaa ja rekrytoida opiskelijoita ja tulevaisuuden ammattilaisia. Kehitämme Tiitus Duuni -palvelua jatkuvasti oppilaitoksia, opiskelijoita ja työnantajia kuunnellen.

Tutustu alla olevan linkin kautta jo Tiitus käyttäviin oppilaitoksiin.

 

Työpaikat mobiilissa

Verkostoidu paikallisten työnantajien kanssa

Ennen työpaikan julkaisua työnantaja valitsee minkä oppilaitosten opiskelijoille työpaikat näkyvät. Tiituksessa tämä tarkoittaa kaveripyynnön lähettämistä oppilaitokselle, jonka oppilaitos näkee.

Yhteyspyynnöllä työnantaja osoittaa olevansa kiinnostunut oppilaitoksen opiskelijoiden rekrytoinnista ja osaamisesta. Oppilaitos voi joko hyväksyä tai hylätä yhteyspyynnön. Näin hyväksytyistä työnantajista syntyy oppilaitokselle tietokanta, joka mahdollistaa paremman yhteydenpidon oppilaitoksen ja työnantajan välillä myös tulevaisuudessa.

Työpaikat mobiilissa

Tunnista oppilaitoksen osaaminen

Tiitus Duunilla oppilaitos parantaa tuntemustaan opiskelijoidensa osaamisesta sekä heidän työllistymisestä. Palvelu tuottaa tietoa työllistyneistä opiskelijoista sekä tietoa heidän osaamisestaan.

Tiitus Duuni on myös kätevä tapa pitää yhteys omiin opiskelijoihin myös opintojen jälkeen, sillä oppilaitokselle jää talteen Tiitukseen rekisteröityneiden opiskelijoiden yhteystiedot. Tiitukseen kirjaudutaan aina omalla sähköpostilla. Tiitukseen kirjautuneista opiskelijoista muodostuu oppilaitokselle lista, joka mahdollistaa yhteydenpidon myös jo valmistuneisiin opiskelijoihin.

Työpaikat mobiilissa

Tue opiskelijoiden työelämätaitoja

Opiskelijalle Tiitukseen rekisteröityminen ja Tiitus-profiilin tekeminen haastaa pohtimaan ja esittämään omaa osaamista. Aiemman työkokemuksen ohella opiskelija kertoo itsestään ja osaamisestaan avainsanoin, kuvin, linkein sekä halutessaan videolla.

Eikä Tiitus-profiilia tehdä vain työnhakuprofiilin tekemisen ilosta, vaan samalla profiililla etsitään työnantajien ilmoittamia työ- ja harjoittelupaikkoja.

Työpaikat mobiilissa