Tiitus Harkka 

Uudella Harkka-palvelullamme koordinoidaan ja hallinnoidaan oppilaitoksen järjestämiä erilaisia harjoittelujaksoja. Tiitus harkka on suunniteltu selviämään erityisesti sosiaali- ja terveysalojen suurista opiskelijamääristä, mutta se soveltuu käytettäväksi kaikille koulutusaloille. Helppokäyttöinen Harkka palvelu säästää sähköpostirumbaa ja sujuvoittaa harjoittelupaikkojen jakamisprosessia.

Palvelun perusidea on tarjota työnantajille yksi kanava, jossa kaikki harjoitteluun liittyvät eri vaiheet voidaan hoitaa. Työnantajat voivat ilmoittaa harjoittelupaikkoja ennakoivasti etukäteen, tai vasta oppilaitoksen lähettämiin kutsuihin pyyntöihin. Oppilaitos pystyy puolestaan seuraamaan reaaliaikaisesti milloin ja missä harjoittelupaikkoja olisi tarjolla ja varamaan paikan tietylle opiskelijalle.    

Tiitus Harkka mullistaa Harjoitteluiden organisoinnin

Tiitus Harkka sujuvoittaa sosiaali- ja terveysalan harjoitteluiden järjestämistä huomattavasti. Palvelu on kehitetty alan asiantuntijoita kuunnellen.

Hyvästi excel

Harkka kokoaa kaiken tiedon yhteen näkymään. Se sujuvoittaa harkkojen järjestämistä ja korvaa kymmeniä sähköposteja.

Aikatauluta ja suunnittele

Palvelussa voit aikatauluttaa ja suunnitella lukuvuoden harjoittelujaksoja ja nähdä reaaliaikaisesti vapaat paikat.

Sujuvoittaa tekemistä

Harkan toiminta-ajatus on selkeä ja se vähentää väärinymmärrysten ja inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Yhteystiedot yhdessä paikassa

Harkka pitää kaikkien työnantajien yhteystiedot järjestyksessä eikä yhteystietojen etsimiseen tarvitse käyttää enää aikaa.

Oppilaitos

Harkassa oppilaitos luo harjoittelujakson palveluun, kirjaa harkan ajankohdan ja määrittelee  jakson aiheen ja suoritettavan tutkinnon osan. Oppilaitos kutsuu sopivat työnantajat harjoittelujaksolle.

Työpaikat mobiilissa

Työnantaja

Työnantaja vastaa oppilaitoksen harjoittelujaksokutsuun Harkka-palvelussa, ja kertoo mahdollisuudestaan ottaa harjoittelijoita kyseisenä ajankohtana.

Työpaikat mobiilissa

Opiskelijat

Harkassa opiskelijat ilmoittautuvat harjoittelujaksoille. He saavat tiedon harjoitteluun pääsystä sekä käytännön tiedot harjoittelusta ja sen etenemisestä.

Työpaikat mobiilissa

Kysy lisää!

Kiinnostaako sujuvampi harkkajärjestäminen?

Työpaikat mobiilissa