MATERIAALIPANKKI

Materiaalipankin käyttö ja tarkoitus

 

Tämä materiaalipankki on tarkoitettu erityisesti oppilaitoksien käyttöön, jotka markkinoivat ja mainostavat Tiitusta oman oppilaitoksen sisällä. Oppilaitoksilla ja heidän edustajillaan on oikeus käyttää tämän materiaalipankin sisältöä osana oppilaitoksen markkinointia ja viestintää, jossa Tiitus esiintyy mukana käytettävänä työkaluna, palveluna tai ohjelmistona.

Tiitus on suomalaisten oppilaitoksien yhteinen järjestelmä erilaisten työnhaku- ja harjoittelupaikkailmoituksien digitalisoimiseksi. Tiituksen perusidea on tarjota työnantajille yksi yhteinen järjestelmä, jonka sisältä yritys voi tehdä yhteistyötä yhden tai useamman eri oppilaitoksen kanssa. 

Oppilaitokset voivat näin tarjota työnantajille ilmaisen ja sähköisen kanavan erilaisten ilmoitusten kohdistamiseen suoraan halutulle oppilaitokselle. Työnantajat voivat tutustua palvelun kautta myös opiskelijoiden osaajaprofiileihin ja bongata vaatimuksiin vastaavia osaajia isojenkin massojen keskeltä. 

Yleisesti Tiituksesta

 

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – Opiskelijaa ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla.

Tiitus on kehitetty työantajien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti helpottamaan opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden rekrytointia. Palvelun tarkoituksena on tarjota etenkin työnantajille ketterä työkalu, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat toiminnot oppilaitosyhteistyön aloittamiseksi.  Tiituksen tavoitteena on auttaa työnantajia kasvamaan ja löytämään tuoreita osaajia, mutta ennen kaikkea yhdenmukaistaa oppilaitosyhteistyötä yhteisen palvelun avulla.


Press kuvat
(lataa alkuperäinen avaamalla kuva)

 

    

 

  

 

.

 

Logo

Tiitus valkoinen (png)

Tiitus valkoinen (pdf)

Tiitus punainen (png)

Tiitus punainen (pdf)

 

Tiedotteet

Yleinen tiedotepohja (suomeksi)

Yleinen tiedotepohja (englanniksi)

 

Video

Tätä on Tiitus

 

Materiaalit

Lataa esite.

Lataa juliste.