Press

Opiskelija ja työelämä yhdessä

Tiitus Group Oy on teknologiaan keskittynyt asiantuntijayritys, joka pyrkii löytämään työlle tekijän. Innovoimme ja toteutamme uudenlaisia tapoja työnhaun, koulutuksen ja oppimisen kehittämiseksi. Missiomme on rakentaa globaali ekosysteemi työnhakijan eri elämänvaiheiden elinkaareksi.

Tarjoamme oppilaitoksille Tiitus Students ura- ja rekrytointipalvelun, joka mahdollistaa oppilaitoksen ja työelämän välisten suhteiden koordinoinnin. Palvelun tarkoituksena on tiivistää oppilaitoksen suhteita paikallisiin yrityksiin ja toimia kanavana työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen. Opiskelijat käyttäjät palvelua mobiilisovelluksen avulla, johon he luovat työnhakua varten osaajaprofiilin. Tiituksen profiilin avulla on mahdollisuus tuoda omaa persoonaa rohkeasti esille muun muassa videon ja kuvien avulla. Sovellus ehdottaa parhaiten sopivia avoimia työtehtäviä, ja työpaikan hakeminen tapahtuu vain muutamalla painalluksella. Kun työpaikkaa on haettu, opiskelija voi samaan aikaan seurata puhelimesta työhakemuksen etenemistä. Työnantajien kanssa voi chattailla ja aloittaa keskustelun jo ennen ensimmäistä työhaastattelua. Työnantajille palvelu tarjoaa erinomaisen väylän tavoittaa opiskelijoita tehokkaasti. Tiituksen visiona on yhdistää kaikki Suomen opiskelijat, oppilaitokset ja opiskelijoita työllistävät yritykset saman palvelun alle.

Tarjoamme oppilaitoksien lisäksi myös kunnille, kaupungeille, järjestöille ja ammattiliitoille erilaisia räätälöityjä ratkaisuja työelämäyhteyksien rakentamiseen ja rekrytoinnin koordinointiin.


Press kuvat
(lataa alkuperäinen avaamalla kuva)

    

  

.

 

Perustajat

      

Sami Ahonen

Niklas Litmala

 

 

Logo

Tiitus valkoinen (png)

Tiitus valkoinen (pdf)

Tiitus punainen (png)

Tiitus punainen (pdf)

 

Tiedotteet

Yleinen tiedotepohja (suomeksi)

Yleinen tiedotepohja (englanniksi)

Lehdistötiedotteet löydät Tiituksen MyNewsDesk-sivuilta.

 

Video

Tätä on Tiitus

 

Materiaalit

Lataa esite.

Lataa juliste.