Press

Tiitus Group Oy on teknologiaan keskittynyt asiantuntijayritys, joka pyrkii löytämään työlle tekijän. Innovoimme ja toteutamme uudenlaisia tapoja työnhaun, koulutuksen ja oppimisen kehittämiseksi. Missiomme on rakentaa globaali ekosysteemi työnhakijan eri elämänvaiheiden elinkaareksi.

Tarjoamme oppilaitoksille Tiitus Students ura- ja rekrytointipalvelun, joka mahdollistaa oppilaitoksen ja työelämän välisten suhteiden koordinoinnin. Palvelun tarkoituksena on tiivistää oppilaitoksen suhteita paikallisiin yrityksiin ja toimia sähköisenä kanavana työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen. Palvelu toimitetaan brändättynä oppilaitoksen oman ulkoasun ja graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Oppilaitos voi seurata palvelun avulla analytiikkaa ja työelämäyhteyksien kehittymistä. Opiskelijat käyttäjät palvelua mobiilisovelluksen avulla, johon he luovat työnhakua varten osaajaprofiilin. Tiituksen profiilin avulla on mahdollisuus tuoda omaa persoonaa rohkeasti esille muun muassa videon ja kuvien avulla. Sovellus ehdottaa parhaiten sopivia avoimia työtehtäviä, ja työpaikan hakeminen tapahtuu vain muutamalla painalluksella. Kun työpaikkaa on haettu, opiskelija voi samaan aikaan seurata puhelimesta työhakemuksen etenemistä. Työnantajien kanssa voi chattailla ja aloittaa keskustelun jo ennen ensimmäistä työhaastattelua.

Tarjoamme oppilaitoksien lisäksi myös kunnille, kaupungeille, järjestöille ja ammattiliitoille erilaisia räätälöityjä ratkaisuja työelämäyhteyksien rakentamiseen ja rekrytoinnin koordinointiin.


Press kuvat
(lataa alkuperäinen avaamalla kuva)

    

    

 

Yrittäjät

      

Sami Ahonen

Niklas Litmala

 

 

Logo

Tiitus valkoinen (pdf)

Tiitus punainen (pdf)

 

Tiedotteet

Lehdistötiedotteet löydät Tiituksen MyNewsDesk-sivuilta.

 

Video

Tätä on Tiitus