Rekrytoi kaikki Suomen opiskelijat ilmaiseksi yhdestä kanavasta. 

Tiitus on Suomalaisten oppilaitosten yrityksille ja työnantajille tarjoama palvelu, jonka avulla yritykset voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja ilmaiseksi sähköisen palvelun avulla. Tiituksen ydinajatuksena on rakentaa yksi yhteinen palvelu, joka mahdollistaa oppilaitosyhteistyön useiden eri oppilaitosten kanssa saman palvelun sisällä.

Työnantajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen he valitsevat listasta kenen oppilaitosten kanssa he haluavat verkostoitua ja aloittaa yhteistyön. Kun oppilaitokset ovat hyväksyneet yrityksen verkostoitumispyynnön, voi yritys julkaista työpaikkailmoituksia kohdennettuna eri oppilaitosten opiskelijoille.

kirjaudu  Rekisteröidy 

Rekisteröinti tapahtuu oppilaitos-sivujen kautta.

Näin Tiitus toimii

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – sinua ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla.

Opiskelijoille työelämää, työelämälle opiskelijoita

Opiskelijoiden työelämäyhteyksien parantaminen on Tiitukselle sydämen asia. Nuoret tekijät haluavat kokemusta työelämästä. Haluamme auttaa, ja siispä kannamme kortemme kekoon meille ominaisella tavalla: koodaamalla itse opiskelijoiden näköisiä digipalveluita ja appeja.

Tiitus on Suomen ainoa opiskelijoiden rekrytointikanava, jossa hakijoilta ei pyydetä enempää kokemusta kuin on ikää. Työnantajat julkaisevat työpaikat ja projektit Tiituksessa ilmaiseksi. Selaa opiskelijahakijoita, pidä haastattelulistaa ja chattaa potentiaalisille tekijöille kätevästi suoraan apissa.

Tiitus on toimii kaikkialla Suomessa, mutta sen lisäksi jo yli 30 oppilaitosta eri puolelta Suomea on ottanut palvelun oppilaitoksen viralliseksi työnhaku- ja rekrytointikanavaksi. Voit tutustua Tiitusta käyttäviin oppilaitoksiin alla olevan painikkeen kautta.

 

Etsi hakuehtojasi vastaavat opiskelijat Tiituksen Haavista

 

Oletko turhautunut ilmoituksiin ja hakemusten odottamiseen. Joskus työntekijä tarvitaan nopeasti, eikä ylimääräistä aikaa ole liiaksi. Tiituksen Haavi on nopea tapa löytää juuri oikeat opiskelijat. 

Voit tallentaa palveluun erilaisia hakuvahteja, jolloin saat ilmoituksen kun hakuehtojasi vastaava opiskelija rekisteröityy palveluun. Ehkä ehdit kontaktoimaan opiskelijan jo saman päivän aikana ja näin säästämään huomattavasti aikaa ja hermoja pitkien rekrytointiprosessien sijaan.

 

Työpaikat mobiilissa

Tiitus on nopein tapa opiskelijan rekrytoimiseksi

 

Yli 75 000 opiskelijaa

Tiitus on Suomen suurin opiskelijoille tarkoitettu työnhakupalvelu. Tiituksessa työ- ja harkkapaikkojen hakeminen on mutkatonta, ja se toimii sekä mobiilissa että selaimessa.

Yli 30 oppilaitosta

Tiitus toimii kaikkialla Suomessa, mutta tämän lisäksi jo yli 30 oppilaitosta on valinnut Tiituksen koko oppilaitoksen viralliseksi työnhaku- ja rekrytointikanavaksi.

Lähes 6000 työnantajaa 

Tuhannet työnantajat ilmoittavat työ- ja harkkapaikkoja Tiituksessa. Tiituksella rekrytoiminen on työnantajille täysin ilmaista.

  Projekteja, opinnäytetöitä ja muita yritysyhteistyön muotoja.

   Oletko kiinnostunut rakentamaan syvempää ja tehokkaampaa oppilaitosyhteistyötä alueesi toimijoiden kanssa? Toimiva oppilaitos- ja yritysyhteistyö voi olla paljon muutakin kuin pelkkiä työpaikkailmoituksia.

  Olemme rakentaneet erillisen sivuston oppilaitosyhteistyön kehittämiseksi. Voit tutustua alla olevan painikkeen avulla erilaisiin mahdollisuuksiin ja ideoihin yhteistyön syventämiseksi.  

  Keskeisimmät ominaisuudet

  Tiitus Students on oppilaitoksen opiskelijoilleen tarjoama portaali, jossa opiskelijat selaavat ja hakevat paikallisten työnantajien ilmoittamia työpaikkoja, projekteja, kursseja ja tapahtumia.

  Verkostoidu oppilaitosten kanssa

  Valitse minkä oppilaitosten opiskelijoille työ- ja harjoittelupaikkasi näkyvät, ja verkostoidu oppilaitosten kanssa lähettämällä niihin yhteyspyyntöjä Tiituksessa.

  Vuorovaikutteista rekrytointia

  Tavoita työnhakijat kätevästi Tiitukseen rakennetussa chatissa. Vain työnantaja voi aloittaa chat-keskustelun Tiituksessa.

  Tehokasta rekrytointia

  Tiitus pitää työpaikkailmoitukset ja -hakemukset järjestyksessä. Saat palvelusta halutessasi ilmoituksia uusien hakemusten saapuessa. Voit myös etsiä osaajia anonyymisti Tiituksen Haavi-toiminnolla.

  Tiitus Pro

  Tiitus Pro on laajennettu versio Tiituksesta. Tiitus Prolla saat Tiitukseen käteviä lisäominaisuuksia, joilla saat lisätehoa opiskelijoiden rekrytointiin.