Rekrytoi opiskelija Tiitus Freen avulla maksutta!

Tiitus Free on jokaisen yrityksen ja työnantajan käytössä oleva täysin ilmainen lisenssi. Tiitus Free:n avulla työnantaja voi julkaista harjoittelu- ja työpaikkailmoituksia kohdistettuna eri oppilaitoksien opiskelijoille.

Työpaikat mobiilissa

Etsi oppilaitos ja liity toimialueisiin

Tiitus on Suomalaisten oppilaitosten yrityksille ja työnantajille tarjoama palvelu, jonka avulla yritykset voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja ilmaiseksi sähköisen palvelun avulla. Tiituksen ydinajatuksena on rakentaa yksi yhteinen palvelu, joka mahdollistaa oppilaitosyhteistyön useiden eri oppilaitosten kanssa saman palvelun sisällä.

Työnantajat näkevät kaikki oppilaitoksien toimialueet ja voivat lähettää kumppanuuskutsuja halutuille oppilaitoksille. Työnantaja voi alkaa julkaisemaan kohdistettuja ilmoituksia kun oppilaitos on hyväksynyt yrityksen lähettämän kumppanuuskutsun.

Työpaikat mobiilissa

Julkaise työpaikkoja, projekteja ja opinnäytetöitä.

Tiituksessa tavoitat mutkattomasti eri alojen opiskelijat. Tarjoa heille työ- tai harjoittelupaikkoja. Tai ehkä teillä on tekijätarve tiettyyn projektiin? Sellaisestakin voit Tiituksessa ilmoittaa. Tiitus on tehokas kanava motivoituneiden tulevaisuuden talenttien löytämiseen. Rekryäminen Tiituksessa on yksinkertaista. Julkaise työpaikka ilmaiseksi ja valitse oppilaitokset, joiden opiskelijoille ilmoituksesi näkyvät. Tutki osaajia, ota sopivimmat haastatteluun, ja päivitä hakijoille haun etenemistä chatissa. Jo 5000 suomalaista työnantajaa käyttää Tiitusta. Teidänkin kannattaisi.

 

Työpaikat mobiilissa

Vastaanota hakemuksia ja lähetä pikaviestejä.

Tiitus pitää työpaikkailmoitukset ja -hakemukset järjestyksessä. Saat palvelusta halutessasi ilmoituksia uusien hakemusten saapuessa. Näet hakijoiden monipuoliset osaajaprofiilit ja voit suodattaa ja pisteyttää niitä eri suodatustekijöillä. Voit myös tavoittaa opiskelijan tarvittaessa erittäin nopeasti lähettämällä opiskelijalle pikaviestin.

Työpaikat mobiilissa

Tiitus Haavi kääntää rekrytoinnin päälaelleen. 

Opiskelijat ja nuoret työntekijät ovat paras tapa tuoda viimeisintä tietotaitoa ja osaamista organisaatioihin. Yritykset voivat kokeilla myös Tiituksen hakutoimintoa jolloin palvelu näyttää anonyymejä opiskelijaita, jotka vastaavat yrityksen asettamia hakuehtoja. Työnantajat voivat lähettää yhteydenottopyyntöjä myös suoraan opiskelijoille. Tiituksen Haavi on hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä opiskelijaprofiileita tiettyjen hakuehtojen mukaisesti. Palvelu näyttää parhaiten hakua vastaavat profiilit anonyymisti. Voit tutustua osittain piilotettuihin profiileihin ja lähettää halutessasi opiskelijalle yhteydenottopyynnön.

Mikäli opiskelija hyväksyy pyynnön, saat hänen profiilinsa ja yhteystiedot kokonaan nähtäville. Tiituksen Haavi on ilmainen oppilaitosten kanssa verkostoituneille yrityksille. Tiitus Pro tarjoaa myös laajemman Haavin, joka etsii osaajia koko Tiituksen hakijakannasta.

Työpaikat mobiilissa