Ilmoita työ- ja harjoittelupaikat ilmaiseksi Tiituksessa

Työnantajat julkaisevat työ- ja harjoittelupaikat sekä projektit Tiituksessa ilmaiseksi. Ilmoitusta tehdessä pääset valitsemaan minkä oppilaitosten opiskelijoille tahdot paikkailmoituksen näkyvän. Tiituksessa selaat opiskelijahakijoita, pidät haastattelulistaa ja chattaat potentiaalisille tekijöille kätevästi suoraan apissa.

Miten rekisteröidyn palveluun?

Yritys voi myös rekisteröityä Tiitukseen ja pyytää lupaa liittyä oppilaitoksen kumppaniverkostoon yritysprofiilia luodessa. Kun oppilaitos on hyväksynyt yrityksen pyynnön, voi yritys julkaista työpaikkoja ilmaiseksi toimialueen käyttäjille eli opiskelijoille.

Miten teen yritysprofiilin?

Yritysprofiili Tiitukseen luodaan joko oppilaitoksen tai yrityksen toimesta. Oppilaitoskäyttäjä voi aloittaa yritysprofiilin luomisen kumppaniyrityksen puolesta yrityksen luvalla. Sekä oppilaitos että yritys voivat muokata yrityksen tietoja myöhemmin. Yritysprofiilin alta voit luoda lisää tunnuksia yrityksen muille rekrytoijille.

Miten teen työpaikkailmoituksen?

Luo palveluun työpaikkailmoitus ja määritä minkälaisia osaajia etsit. Työnhakijat näkevät luomasi ilmoituksen omalla mobiililaitteellaan tai verkossa.  Valikon Työpaikat-kohdasta pääset luomaan uutta työpaikkailmoitusta valitsemalla “Uusi työpaikka”.