Ilmoita työ- ja harjoittelupaikat ilmaiseksi Tiituksessa

Työnantajat julkaisevat työ- ja harjoittelupaikat sekä projektit Tiituksessa ilmaiseksi. Ilmoitusta tehdessä pääset valitsemaan minkä oppilaitosten opiskelijoille tahdot paikkailmoituksen näkyvän. Tiituksessa selaat opiskelijahakijoita, pidät haastattelulistaa ja chattaat potentiaalisille tekijöille kätevästi suoraan apissa.

Sujuvampaa oppilaitosyhteistyötä

 

Tiitus on väylä tehokkaampaan yhteistyöhön suomalaisten oppilaitosten kanssa. Tiituksesta löydät yli 25 suomalaista oppilaitosta, jotka tekevät mielellään yhteistyötä työnantajien kanssa. Työ- ja harjoittelupaikkojen julkaisemiseksi heidän opiskelijoilleen lähetät oppilaitokselle yhteyspyynnön, jonka hyväksyminen mahdollistaa sen, että kaikki ilmoituksesi näkyvät oppilaitoksen opiskelijoille.

 

 

 

Keskeisimmät ominaisuudet

Tiitus Students on oppilaitoksen opiskelijoilleen tarjoama portaali, jossa opiskelijat selaavat ja hakevat paikallisten työnantajien ilmoittamia työpaikkoja, projekteja, kursseja ja tapahtumia.

Verkostoidu oppilaitosten kanssa

Valitse minkä oppilaitosten opiskelijoille työ- ja harjoittelupaikkasi näkyvät, ja verkostoidu oppilaitosten kanssa lähettämällä niihin yhteyspyyntöjä Tiituksessa.

Vuorovaikutteista rekrytointia

Tavoita työnhakijat kätevästi Tiitukseen rakennetussa chatissa. Vain työnantaja voi aloittaa chat-keskustelun Tiituksessa.

Tehokasta rekrytointia

Tiitus pitää työpaikkailmoitukset ja -hakemukset järjestyksessä. Saat palvelusta halutessasi ilmoituksia uusien hakemusten saapuessa. Voit myös etsiä osaajia anonyymisti Tiituksen Haavi-toiminnolla.

Tiitus Pro

Tiitus Pro on laajennettu versio Tiituksesta. Tiitus Prolla saat Tiitukseen käteviä lisäominaisuuksia, joilla saat lisätehoa opiskelijoiden rekrytointiin.

Yleisimmät kysymykset

Miten käytän Tiitusta työnantajana? Mistä kirjautumaan? Miten poistan tilini? Katso nopeat vastaukset Tiitus-työnantajien yleisimpiin pulmiin.

FAQ
Työpaikat mobiilissa

Tehosta rekrytointia Tiitus Prolla

Tiitus Pro on laajennettu versio Tiituksesta, jolla saat Tiitukseen käteviä lisäominaisuuksia, joilla saat lisätehoa opiskelijoiden rekrytointiin.

Työpaikat mobiilissa