Lataa Tiituksen mobiilisovellus ja luo oma osaajaprofiili

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – sinua ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla.

Sovellus ehdottaa sinun profiilisi sopivia avoimia työpaikkoja 

Tiituksen taustalla on paljon älyä ja pohdintaa. Siksi sovellus osaakin ehdottaa sinulle hyviä avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja oman profiilisi perusteella. Match toiminto säästää sinun aikaa eikä sinun tarvitse enää selata tuhansia työpaikkoja läpi kartoittaaksesi parhaita mahdollisia avoimia paikkoja.

Myös työantajat saattavat olla sinuun yhteydessä, mikäli onnistut tekemään profiilistasi tarpeeksi hyvän ja asetat profiilisi anonyymisti julkiseksi. Työantajat voivat tällöin hakea osaajia erilaisten hakutoimintojen perusteella ja lähettää anonyymeille profiileille yhteydenottopyyntöjä joiden hyväksymisestä päätät sinä.

Laita työnantajat kilpailemaan sinusta

Ladattuasi sovelluksen pääset tekemään itsellesi oman Tiitus profiiliin. Tiitus profiili on oma digitaalinen työnhakudokumenttisi jota pääset päivittämään milloin ja mistä vain. Tiitus profiili eroaa muista perinteisistä hakemuskirjeistä ja liitteistä siten, että se on rakennettu erityisesti nuoren silmin ja siten että nuoret ja opiskelijat voisivat tuoda mahdollimman paljon omia vahvuuksiaan esille. Tiitus profiiliin pääset lisäämään esimerkiksi seuraavia asioita: 

Työkokemus ja koulutus

Taidot ja osaaminen

Kortit ja pätevyydet

Suosittelijat

Portfolio ja harrastukset

Työelämätaidot ja kuvaus