Yrityksen rekisteröityminen palveluun

Voit päästä ilmoittamaan työ- ja harjoittelupaikkoja oppilaitoksen Tiitus Students palveluun oppilaitoksen kutsusta tai rekisteröitymällä suoraan palveluun.

Oppilaitos voi esitäyttää yrityksen tietoja palveluun ennen kutsun lähettämistä tai kutsua yrityksen luomaan yritysprofiilin palveluun. Oppilaitoksen käyttäjä lähettää yritykselle sähköpostitse linkin, jonka avulla hän saa pääsyn kyseiseen toimialueeseen.

Yritys voi myös rekisteröityä Tiitukseen ja pyytää lupaa liittyä oppilaitoksen kumppaniverkostoon yritysprofiilia luodessa. Kun oppilaitos on hyväksynyt yrityksen pyynnön, voi yritys julkaista työpaikkoja ilmaiseksi toimialueen käyttäjille eli opiskelijoille.

Kirjautuminen järjestelmään

Jos yritys liittyy oppilaitoksen kumppaniyritykseksi oppilaitoksen kutsusta, saa yritys sähköpostitse kutsun palveluun, jolloin sähköpostin kautta kutsuttu yhteyshenkilö voi aloittaa rekisteröinnin palveluun. Rekisteröinnissä asetetaan käyttäjätunnuksen lisäksi salasana. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin tilin aktivoimisesta. Aktivoi tunnuksesi sähköpostissa olevan linkin kautta. Jatkossa voit kirjautua tunnuksella ja asettamallasi salasanalla palveluun.