TEHOSTA REKRYTOINTIASI

Aloita ja luo työpaikkailmoitus
Pyydä esittely
Kirjaudu hallintaan

Mobiilityönhaun uusi aikakausi alk. 89€ työpaikkailmoitus

Rekisteröidy palveluun ja luo koko organisaatiolle innostava työnantajaprofiili. Profiilin luominen on helppoa ja saat tunnukset välittömästi käyttöösi.

Luo palveluun ensimmäinen avoin työpaikkailmoituksesi, ja määritä minkälaisia osaajia etsit. Työnhakijat näkevät luomasi ilmoituksen omalla mobiililaitteellaan.

Tutustu hakijoihin ja katso miten he vastaavat asetettuja toiveita ja vaatimuksia. Anna älyn järjestää automaatisesti hakijat parhaaseen järjestykseen.

Tutustu hakijoihin jotka ovat kiinnostuneita työpaikoista. Katso hänen esittelyvideonsa tai vilkaise kuvaportfoliota suoraan sosiaalisesta mediasta.

Meistä sanottua

Tyydytkö persoonattomiin hakemuksiin?

Tiitus on uusi tapa kohdata nuoret työnhakijat. Mobiilityönhaku mahdollistaa työnhakijan tavoittamisen helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Työnantajana voit luoda palveluun työpaikkailmoituksia jotka herättävät nuoressa kiinnostusta ja innostusta. Työpaikkailmoituksen ei tarvitse enää jatkossa olekaan pelkkää tekstiä, vaan se voi olla esimerkiksi videoita tulevasta työpäivästä. Työnantajalla on myös mahdollisuus etsiä yksittäisiä palvelun käyttäjiä ja haastaa heitä uusiin työtehtäviin chatin avulla.

Anna älyn tehdä jotain puolestasi

Tiitus parantaa työnantajan ja työnhakijan välistä kohtaamista. Tiituksen sydän löytyy palvelun tekoälystä, joka mahdollistaa kiinnostavien hakijoiden suodattamisen ja löytymisen juuri sinun määrittämiisi tarpeisiin ja tehtäviin. Palvelu hyödyntää myös aikaisempia ja avoimia hakemuksia. Tiituksen käyttö tehostaa erityisesti rekrytoinnin esikarsinnan vaiheita, sekä säästää rekrytoijan aikaa. Tiitus toimii yritykselle kevyenä rekrytointityökaluna, josta pääset luomaan työpaikkailmoituksen ja näkemään saapuneita hakemuksia.

Tavoita ilmoituksellasi oikea kohderyhmä

Hyödyt ja edut

Tiituksen suurin hyöty työnantajalle on tavoittaa nuoret tehokkaasti yhden ja saman palvelun avulla. Työnantaja pystyy tekemään omista työpaikkailmoituksistaan rohkeita ja innostavia ja löytämään tulevaisuuden potentiaalit muutamalla painalluksella. Tiituksen profiilit eivät ole enää vain mustavalkoisia, vaan täynnä väriä ja elämää. Käyttäjät pystyvät tuomaan omaa persoonaa rohkeasti esille suoraan sosiaalisesta mediasta tai videoiden avulla.

Palvelun käyttöönotto

Tiituksen käyttöönotto on helppoa, eikä siihen mene kauaa aikaa. Luot organisaatiollesi vain yhden profiilin, jonka alta voit luoda lisää tunnuksia yrityksen muille rekrytoijille. Ensimmäistä kertaa profiilia luodessa hyväksyt palvelun käyttöehdot ja valitse itsellesi parhaiten sopivan maksutavan. Profiilin tehtyäsi saat palvelun välittömästi käyttösi. Voit luoda innostavan ja houkuttelevan työnantajailmeen, sekä julkaista ensimmäisen työpaikkailmoituksen.

Ota palvelu käyttöön

Näe ja koe hakijasta vähän enemmän