WinNova

opiskelijoiden ja työelämän
kohtaamispaikka

DUUNIIN WINNOVASTA

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme. Kampuksemme toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 6000 ja henkilöstöä 510.

· Kaikki tutkintotavoitteiset koulutukset sisältävät työelämässä tapahtuvaa oppimista koulutussopimuksella tai oppisopimuksella.

· Työ voi olla myös kesätyötä (esim. kesäoppisopimus) tai liittyä erilaisiin projekteihin.

Haluamme Duuniin WinNovasta -palvelulla auttaa työelämän ja opiskelijoiden tarpeiden kohtaamista. Palvelu on käyttäjilleen maksuton.

Duuniin WinNovasta –palvelu otetaan käyttöön osana Winkkari-hanketta, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden nopeaa siirtymistä työelämään, sekä työttömien henkilöiden hakeutumista oppilaitokseen. Hanke kohdistuu erityisesti koulutuksesta työmarkkinoille siirtymisen nivelvaiheeseen.

 

TYÖNANTAJA – LÖYDÄ OSAAJA DUUNIIN WINNOVASTA

Palvelun avulla työnantajat löytävät juuri omaan tarpeeseensa ja heille sopivan osaajan ja persoonan. Työnantajat voivat tarjota WinNovan opiskelijoille tarkoitetut koulutus- ja oppisopimuspaikat, kesätyöpaikat, projektityöt sekä vakituiset työpaikat.

Rekisteröidy palveluun ja luo yrityksellesi yritysprofiili. Voit julkaista sen jälkeen työ- ja harjoittelupaikkoja suoraan WinNovan opiskelijoille.

Muista valita WinNovan toimialue rekisteröityessä!

OPISKELIJA – SUUNTA DUUNIIN WINNOVASTA

Profiilin luominen ja työpaikkoihin tutustuminen onnistuu kaikkein helpoiten mobiilisovelluksella. Aloita työnhaku ja lataa käyttöösi mobiilisovellus.

Ota yhteyttä

WinNova

Yhteystiedot:
Katri Tuuha
044 455 8326

Kaisa Leivo- Jokimäki
044 455 7869

duuniin@winnova.fi

Tiituksen asiakaspalvelu

support@tiitus.fi