Voitte muuttaa toisen yrityskäyttäjän käyttöoikeuksia. Tätä varten sinulla tulee olla ”yritys-admin”-tasoinen käyttöoikeus.

Muokkaaminen tapahtuu seuraavasti:

– Kirjaudu palveluun sisään ja mene ”Yritys -> Käyttäjät”-valikkoon.

– Klikkaa halutun käyttäjän kohdalla ”Muokkaa”.

– Käyttöoikeustasoja on kolme: peruskäyttäjä, yrityskäyttäjä ja yritys-admin.

Tällä hetkellä käyttöoikeustasoissa ei ole juuri konkreettisia eroja: eri kaikki käyttöoikeustasot pääsevät näkemään kaikki palvelun tiedot.

Ainoa merkittävä ero on, että ”yritys-admin”-käyttöoikeustason omaava henkilö voi muokata ja poistaa toisia yrityskäyttäjiä.

Valitse haluttu käyttöoikeustaso ja klikkaa ”Muokkaa”.

in Tuki – Yritykset
Löysitkö vastauksen?