Paljonko saan tuloa laskutussummasta?

Laskutussummastasi vähennetään ensin mahdolliset verottomat korvaukset ja materiaalihankinnat. Tästä jäävästä summasta lasketaan pois veroprosenttisi mukainen ennakonpidätys. Jäljelle jäävästä nettosummasta vähennetään vielä tapaturmavakuutus, sosiaaliturvamaksu ja laskutuspalvelumme palvelumaksu.

Milloin palkka maksetaan?

Laskua laatiessasi ilmoitat maksuehdon eli aikavälin, jonka kuluessa laskusi tulee maksaa. Tämä tulee sopia toimeksiantajan tai asiakkaan kanssa erikseen. Maksamme sinulle palkkasi heti kun toimeksiantajasi maksusuoritus on kirjautunut tilillemme. Maksamme kaikki palkat klo 14.00.

Hetipalkka

Tarjoamme mahdollisuuden saada palkka heti laskutushetkellä. Tällöin palkka tupsahtaa tilillesi heti laskun lähetettyäsi.

Hetipalkasta veloitamme 8 prosentin laskutuspalkkion. Hetipalkalla saat rahat tilillesi heti, jo ennen kuin asiakkaasi maksaa niitä meille. Arvioimme Hetipalkan maksumahdollisuutta tapauskohtaisesti alla olevien ehtojen pohjalta.

Hetipalkkaa miettiessäsi huomioi nämä:

– hetipalkka voidaan maksaa laskuista, jotka on osoitettu yrityksille, valtiolle, kunnille, ja muille yhteisöille

– toimeksiantajallasi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

– toimeksiantajallasi tulee olla luotettava maksuhistoria laskutuspalvelullemme useamman laskun osalta

– laskun tulee olla lopullinen ja riidaton

– hetipalkassa huomioidaan maksuhetkellä toimitetut matka- ja kulutositteet, myöhemmin toimitettuja tositteita ei voida ottaa huomioon

– hetipalkkaa voidaan maksaa alle 5000 euron laskutussummista

Pidätämme oikeuden hetipalkan maksamiseen.

Kysy mahdollisuutta Hetipalkkaan asiakaspalvelusta.

Verovähennykset

Tiesitkö, että palvelumaksut ovat verovähennyskelpoisia? Verohallinto ilmaisee asian näin: Laskutuspalveluyrityksen tarjoamistaan palveluista työn suorittajilta perimä palkkio on työn suorittajan tulonhankkimiseen liittyvä meno, jota hän voi vaatia vähennettäväksi omassa tuloverotuksessaan. Voit lukea lisää asiasta osoitteessa vero.fi.

Muita verovähennyskelpoisia maksuja ovat esimerkiksi: kilometrikorvaukset, sairausvakuutusmaksu, päivärahat, ateriakorvaukset. Mikäli tarvitset tietoa omista vähennyskelpoisista maksuistasi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

in Kevytyrittäjät (🇫🇮)
Löysitkö vastauksen?