Att välja din verksamhetsområde (Tiitus-skolor) är mycket viktigt för att Tiitus-tjänsten ska fungera korrekt.

Du kan enkelt ändra din verksamhetsområde på både din mobil och webbläsare.

Region / sektor byte i mobil

1. Gå till ”Mer” i profilen. Klicka på ”Byt”.

2. Välj din verksamhetsområde (= din skoltjänst) från listrutan. Genom att spara urvalet
du kan komma åt rätt verksamhetsområde.

Ändrar verksamhetsområde i webbläsaren

1. Logga in på din profil i en webbläsare (länk).

2. Gå till ”Inställningar”. Klicka på ”Byt verksamhetsområde”.

3. Välj din verksamhetsområde (= din skoltjänst) från listrutan. Genom att spara urvalet
du kan komma åt rätt verksamhetsområde.

in Support – Studerandes
Löysitkö vastauksen?