Miten liityn palveluun?

Rekisteröidy ilmaiseksi Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun klikkaamalla Rekisteröidy-painiketta (linkki).

Saat tunnukset välittömästi käyttöösi ja pääset heti tutustumaan palveluumme. Liittymällä Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun et vielä sitoudu mihinkään. Palvelumaksumme perustuu vain laskutukseen, eikä kiinteitä aloitus- tai lopetusmaksuja synny.

Tarvitseeko minun tehdä sopimuksia liittyessäni palveluun?

Sinun ei tarvitse tehdä palvelun kanssa erillistä sopimusta. Liittyessäsi palveluun, lue palvelun sopimus- ja käyttöehdot ja toimi niiden mukaisesti. Laskutussuhde Tiitus Kevytyrittäjäpalvelun kanssa on voimassa aina automaattisesti kunkin asiakkaaltasi laskutettavan jakson ajan.

Asiakkaan kanssa kannattaa tehdä sopimus toimeksiannosta. Sopimus voi olla suullinen tai kirjallinen. Lataa kirjallinen sopimuspohja ”Lisämateriaalit”-osiosta, kun kirjaudut sisälle.

Mitä velvollisuuksia palvelun käyttämisestä seuraa?

Pelkkä palveluumme rekisteröityminen ei vielä velvoita mihinkään. Palvelun kautta laskuttaessasi sinun tarvitsee noudattaa palvelun sopimus- ja käyttöehtoja.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Palvelussa ei ole kiinteitä aloitus- tai lopetusmaksuja vaan maksat ainoastaan laskutuksen yhteydessä palvelumaksun, joka on tyypillisesti 5% arvonlisäverottomasta laskutushinnasta.

Mitä kerron asiakkaalle tai toimeksiantajalle? 

Asiakkaana tai toimeksiantajana voi olla yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Työstä sovittaessa, muista kertoa, että laskutat Tiitus Kevytyrittäjäpalvelun kautta. Asiakas saa selkeän kuvan, miten laskutuksesi tapahtuu.

Markkinoidessasi palveluitasi voit käyttää omaa markkinointinimeäsi, mutta laskutuksen yhteydessä ilmoita, että laskutus hoidetaan laskutuspalvelun kautta.

Voiko alle 18-vuotias liittyä?

Vastaus on kyllä. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajalta kirjallisen luvan ryhtyä kevytyrittäjäksi.

in Kevytyrittäjät (🇫🇮)
Löysitkö vastauksen?