Tiitus 3.0

Tiitus monipuolistaa oppilaitosyhteistyön

Haluamme vahvistaa oppilaitosten, opiskelijoiden ja työelämän yhteyksiä entisestään. Helmikuun alussa julkaistussa Tiituksen uusimmassa versiossa toimme palveluun ominaisuuksia, jotka parantavat oppilaitosten ja opiskelijoiden työelämäyhteyksiä.

Koulutukset

Koulutustorilta opiskelija tai työnhakija voi etsiä sopivan koulutuksen uuden työn kannalta olennaisen osaamisen oppimiseksi. Myös oppilaitokset voivat markkinoida omia lyhytkestoisia koulutuksiaan tehokkaammin koulutustorilla.

Tapahtumat

Eri toimijat voivat julkaista opiskelijoille avoimia tärkeitä tapahtumia, jolloin opiskelijat voivat löytää kaikki työelämään liittyvät tapahtumat samasta paikasta.

Projektit

Projektitori on oppilaitoksille väylä uusien työelämäkumppanien löytämiseksi. Projektitori on paikka, jossa työelämän projektit kohtaavat oppilaitosten kurssien ja opiskelijoiden kanssa.

Hakuvahti automatisoi kohtaamista

Hakuvahdin kautta opiskelijat voivat tilata ilmoituksia työpaikoista, jotka sopivat heille parhaiten.

Hakuvahdin avulla mikään työpaikka ei mene sivu suun!

Uudet yritysprofiilit tuovat alueen työelämän näkyviin

Yritykset haluavat luoda kiinnostavaa työnantajamielikuvaa nuorille työnhakijoille. Laajempien yritysprofiilien avulla yritykset pystyvät viestimään juuri heille tärkeistä asioista ja herättämään kiinnostusta työnantajana opiskelijoiden keskuudessa.

Mentori ja aktori kohtaavat

Palveluun avautuu mahdollisuus mentorointiin. Erilaiset mentorit voivat julkaista Tiitukseen mentoriprofiileita opiskelijoiden nähtäville, ja opiskelijoilla on mahdollisuus löytää juuri heille sopivin mentori. Opiskelijat voivat hakea tukea ja ideoita erilaisilta mentoreilta ja lähestyä heitä viestillä.

Mentoripalvelu valmistuu keväällä 2019.

Kerromme sinulle lisää!

Haluatko kuulla lisää Tiituksen uusimmista ominaisuuksista? Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!