Tervetuloa Riverian Tiitus-palvelun etusivulle. 

Tiitus on oppilaitosten yhteinen keskitetty kanava opiskelijoiden työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen. Tiituksesta löytyvät siis kaikki opiskelijoiden työ- ja harkkapaikat.

Riveria Rekry – osaajien ja työelämän kohtaamispaikka

Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Vuosittain meillä opiskelee yli 17.000 nuorta tai aikuista. Koulutustarjontaan kuuluu noin 50 ammattialaa. RiveriaRekry on uusi tapa tavoittaa Riverian opiskelijat ja vastavalmistuneet yhdestä paikasta. Palvelun tavoitteena on yhdistää osaajat ja työpaikat.

Koulutustarjontaan kuuluu noin 50 ammattialaa. RiveriaRekry on uusi tapa tavoittaa Riverian opiskelijat ja vastavalmistuneet yhdestä paikasta. Palvelun tavoitteena on yhdistää osaajat ja työpaikat.

Työnantaja, näin rekrytoit opiskelijan tai tarjoat harjoittelua

Tiitus on Suomalaisten oppilaitosten yrityksille ja työnantajille tarjoama palvelu, jonka avulla yritykset voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja ilmaiseksi sähköisen palvelun avulla. Tiituksen ydinajatuksena on rakentaa yksi yhteinen palvelu, joka mahdollistaa oppilaitosyhteistyön useiden eri oppilaitosten kanssa saman palvelun sisällä.

Työnantajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen he valitsevat listasta kenen oppilaitosten kanssa he haluavat verkostoitua ja aloittaa yhteistyön. Kun oppilaitokset ovat hyväksyneet yrityksen verkostoitumispyynnön, voi yritys julkaista työpaikkailmoituksia kohdennettuna eri oppilaitosten opiskelijoille.

https://uusi.tiitus.fi/register?type=employer&name=salpausduuni

Opiskelija – Lataa Tiituksen mobiilisovellus 

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – sinua ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla. 

 

LATAA SOVELLUS

Linkit suoraan sovelluskauppoihin

Tiitus Support 

Sähköisten palveluiden kanssa on välillä haasteita. Toisinaan ne johtuvat tekniikasta, toisinaan käyttäjästä ja toisinaan epäselvistä ohjeista. Täältä löydät apua ja vinkkejä palveluidemme käyttöön. Ennen yhteydenottoa käythän läpi ohjeet ja vinkit sekä yleisimmät kysymykset.

Tiituksen Support on auki arkisin klo 9-17. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

tiitus.fi/support

Ole yhteydessä ja kysy lisää 

Lähetä viestiä toimialueen ylläpitäjälle tämän lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä yhteyshenkilöön:

 

Riveria, ura- ja työelämäpalvelut

Pälvi Malinen
050 441 2271
palvi.malinen@riveria.fi