Tutustuimme Samin kanssa Nordic Business Forumissa 2014, missä olimme vapaaehtoisina asiakaspalvelun esimiehinä opintojen ohessa. Meitä yhdisti intohimo yrittäjyyteen, ja pian lähdimme kokeilemaan siipiämme rakennusalan digitalisoinnissa. Puolen vuoden uurastuksen jälkeen tajusimme, ettemme tienneet toimialasta yhtikäs mitään. Yhtenä perjantai-iltana istuimme lannistuneina koulun kirjastossa ja totesimme olevamme umpikujassa. Pitäisikö meidän vaan alkaa etsiä töitä? Melkein yhteen ääneen totesimme, että varmasti ei. Työnhaku on niin kankeaa ja ärsyttävää, satojen lomakkeiden täyttämistä. Miksei sitä voisi tehdä niin kuin Tinderissä, parilla pyyhkäisyllä? Eikö semmoista sovellusta ole? No tehdään me se sitten!

Tästä alkoi lähes kahden vuoden ikimuistoinen ja opettava taival. Saimme ympärille yhden maailman parhaista tiimeistä, kenen kanssa olemme saanneet kehittää uusia ratkaisuja työnhaun helpottamiseksi.

Unelmamme on tehdä nuorten työnhausta helpompaa ja nopeampaa. Nykyiset rekrytointikäytännöt ovat ihan liian kankeita, eivätkä vastaa sen paremmin nuorten kuin työnantajienkaan tarpeisiin. Nopeampi ja ketterämpi mobiilihaku hyödyttää molempia, etenkin kun muuttuva työelämä tarjoaa nuorille yhä enemmän erilaisia vaihtuvia projekteja. Onnistunut rekrytointiprosessi luo myönteistä työnantajamielikuvaa, kun taas huonot kokemukset leviävät nuorten keskuudessa salamannopeasti

Näin Tiitus toimii

Tiitus on uusi mobiilisovellus, jossa nuori työnhakija ei enää joudu täyttämään kymmeniä erillisiä lomakkeita, vaan voi hakea kaikkia avoimia työpaikkoja kätevästi yhdellä ja samalla profiililla. Työnhakija arvioi omaa osaamistaan ja vahvuuksia, sekä tuo asennetta videon avulla rohkeasti esille. Hakija voi valita ja lisätä myös haluamiaan kuvia, sekä tähtihetkiä suoraan sosiaalisesta mediasta, ja näin kertoa mistä asioista pitää. Sovellus ehdottaa automaattisesti parhaiten sopivia avoimia työtehtäviä ja työpaikan hakeminen tapahtuu vain muutamalla painalluksella. Työhakemuksen etenemistä voi seurata puhelimesta ja työnhakija voi myös chattailla työnantajien kanssa ja aloittaa keskustelun jo ennen ensimmäistä työhaastattelua.

Tiituksen sydän löytyy palvelun tekoälystä, joka mahdollistaa kiinnostavien hakijoiden suodattamisen ja löytymisen juuri sinun määrittämiisi tarpeisiin ja tehtäviin. Suurin hyöty työnantajalle on tavoittaa nuoret tehokkaasti yhden ja saman palvelun avulla. Työnantaja pystyy tekemään omista työpaikkailmoituksistaan rohkeita ja innostavia ja löytämään tulevaisuuden potentiaalit muutamalla painalluksella. Tiituksen käyttöönotto on helppoa, eikä siihen mene kauaa aikaa. Luot organisaatiollesi vain yhden profiilin, jonka alta voit julkaista ensimmäisen työpaikkailmoituksen.

Tutustu Tiitukseen ja luo ensimmäinen työpaikka täältä