Tiitus Pro työnantajille

Työnantajat voivat tehostaa opiskelijoiden rekrytointia Tiitus Pro’lla tai hankkimalla kauttamme näkyvyyttä Tiituksen käyttäjille. Tiitus Pro on laajennettu versio Tiituksesta, jolla saat Tiitukseen käteviä lisäominaisuuksia, joilla saat lisätehoa ja näkyvyyttä opiskelijoiden rekrytointiin.

Opiskelijoiden tavoittaminen on haastavaa, sanotaan. Vaan en meille, sillä palveluamme käyttää yli 45 000 opiskelijaa, 3000 työnantajaa ja yli 25 oppilaitosta. Hankkimalla kauttamme näkyvyyttä saat brändisi opiskelijan nähtäville kerta heitolla.

Tiitus Pro

Tiitus Tiitus Pro on laajennettu versio Tiituksesta, jolla saat Tiitukseen käteviä lisäominaisuuksia, joilla saat lisätehoa opiskelijoiden rekrytointiin. Tutustu Tiitus Pro’n lisäominaisuuksiin.

Työpaikkatori

Organisaation oma työpaikkatori kokoaa kaikki Tiituksessa julkaistut avoimet työ- ja harjoittelupaikat yhteen.

Haavi

Tiitus Pron Haavi-toiminnolla etsit ja haet sopivia osaajia tarkemmin ja tehokkaammin anonyymisti kaikkien Tiituksen käyttäjien keskuudesta.

Haastattelulistat

Voit muodostaa Tiituksessa erilaisia haastattelulistoja, johon voit siirtää profiileja useista eri rekrytoinneista ja hauista. 

Ilmoita brändinä

Julkaise työpaikkailmoituksia eri brändien, yksikköjen tai osastojen alla organisaatiosi tarpeen mukaan.

Hakuvahti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitus, kun uusi hakuasi vastaava osaaja rekisteröityy Tiitukseen.

Analytiikka

Pro version mahdollistamana näet palvelusta kattavampaa analytiikkatietoa ja voit tulostaa erilaisia raportteja.

Mainosta verkkosivuilla

Tuo brändisi esille koulutusalan ammattilaisille Tiituksen verkkosivuilla. Verkkosivuillamme käy tuhansia opettajia ja opiskelijoita kuukausittain. Verkkosivujemme kautta voitte tavoittaa tehokkaasti erityisesti oppilaitos- ja koulutusalan ammattilaisia.

Työpaikat mobiilissa

Uutiskirjenäkyvyys

Hanki näkyvyyttä Tiituksen innostavissa kuukausikirjeissä. Lähetämme kaikille Tiituksen uutiskirjeen tilaajille sähköpostimainontaa. Sähköpostimainonta on kätevä tapa näkyä opiskelijoille, työnantajille tai koulutusalan ammattilaisille.

Työpaikat mobiilissa

Sosiaalisen median kampanja

Säväytä brändilläsi Tiituksen some-kanavissa. Suunnittelemme ja kohdistamme mainoksia sosiaaliseen mediaan. Markkinoimme julkaisua maksullisesti ja jaamme sen verkostojemme kautta tehokkaasti kohderyhmälle.

Työpaikat mobiilissa