Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille VEKE:n tapahtumissa pääkaupunkiseudulla! 

VEKE järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 50-150 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

  

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea VEKE:n opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

VEKE ry

Helsinkiläiset ekonomit

Viikin Elintarvike- ja Kuluttajaekonomistit ry on Viikin kampuksen ainejärjestöistä nuorin – perustettu 2017 varta vasten elintarviketaloudesta, kuluttamisesta ja vastuullisuudesta kiinnostuneille opiskelijoille. VEKE toimii opiskelijoiden ja ohjelmien edunvalvojana ja järjestää monipuolisesti erilaisia tapahtumia jäsenilleen; yritysekskursioita, herkullisia sitsejä ja railakkaita illanviettoja! VEKEn tapahtumista siis löytyy kaikille jotain. VEKE on matalan kynnyksen ainejärjestö, joka kannustaa aina uusia fukseja lähtemään messiin ja tällä hetkellä hallituksesta löytyykin 20 henkilöä. Koska VEKEläiset opiskelevat elintarviketaloutta -ja kulutusta, rakastavat he hyvää ruokaa, jonka ympärille myös tapahtumat usein rakennetaan.

OPPILAITOS
Helsingin yliopisto

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
80