Sosiaalinen media

 

Tämän päivän opiskelijat löytyvät paitsi luentosalista, myös netistä. VEKEn some-tilit ovat mitä mainioin tapa tuoda esille esimerkiksi työpaikkoja, harjoitteluita, tuotteita tai palveluita tulevaisuuden elintarvike- ja kuluttajaekonomien silmille.   

Lisää opiskelijaenergiaa markkinointiisi näkymällä VEKEn some-tileillä. VEKEn sosiaalisia kanavia seuraa yhteensä yli 500 elintarvike- ja kuluttajaekonomian opiskelijaa. 

Facebook: @vekeviikki 

Instagram: @vekeviikki

 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea VEKE:n opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

KYSY LISÄÄ

 

VEKE ry

Helsinkiläiset ekonomit

Viikin Elintarvike- ja Kuluttajaekonomistit ry on Viikin kampuksen ainejärjestöistä nuorin – perustettu 2017 varta vasten elintarviketaloudesta, kuluttamisesta ja vastuullisuudesta kiinnostuneille opiskelijoille. VEKE toimii opiskelijoiden ja ohjelmien edunvalvojana ja järjestää monipuolisesti erilaisia tapahtumia jäsenilleen; yritysekskursioita, herkullisia sitsejä ja railakkaita illanviettoja! VEKEn tapahtumista siis löytyy kaikille jotain. VEKE on matalan kynnyksen ainejärjestö, joka kannustaa aina uusia fukseja lähtemään messiin ja tällä hetkellä hallituksesta löytyykin 20 henkilöä. Koska VEKEläiset opiskelevat elintarviketaloutta -ja kulutusta, rakastavat he hyvää ruokaa, jonka ympärille myös tapahtumat usein rakennetaan.

OPPILAITOS
Helsingin yliopisto

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
80