Haalarimainokset

 

Haalarit – tuo suomalaisten opiskelijoiden pyhä asu. Ne jalassa kuljetaan läpi opiskeluajat niihin liittyy ah, niin ihania ja ei-niin-ihania muistoja, jotka opiskeluiden jälkeen ajavat asiansa työhaalareina.  

Kirjaa logosi VEKE:n haalareihin! Joka vuosi 60 uutta elintarvike- ja kuluttajaekonomistiopiskelijaa vetää uudenkarheat haalarit kinttuihinsa. Yritykselle haalarimainos on uniikki ja paikallinen tapa tulla tutuksi tulevaisuuden ammattilaisten keskuudessa. 

Haalaripaikkojen hinta vaihtelee mainospaikan koon mukaan. 

 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea VEKE:n opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

VEKE ry

Helsinkiläiset ekonomit

Viikin Elintarvike- ja Kuluttajaekonomistit ry on Viikin kampuksen ainejärjestöistä nuorin – perustettu 2017 varta vasten elintarviketaloudesta, kuluttamisesta ja vastuullisuudesta kiinnostuneille opiskelijoille. VEKE toimii opiskelijoiden ja ohjelmien edunvalvojana ja järjestää monipuolisesti erilaisia tapahtumia jäsenilleen; yritysekskursioita, herkullisia sitsejä ja railakkaita illanviettoja! VEKEn tapahtumista siis löytyy kaikille jotain. VEKE on matalan kynnyksen ainejärjestö, joka kannustaa aina uusia fukseja lähtemään messiin ja tällä hetkellä hallituksesta löytyykin 20 henkilöä. Koska VEKEläiset opiskelevat elintarviketaloutta -ja kulutusta, rakastavat he hyvää ruokaa, jonka ympärille myös tapahtumat usein rakennetaan.

OPPILAITOS
Helsingin yliopisto

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
80