Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille UIO:n tapahtumissa pääkaupunkiseudulla! 

UIO järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 50-1500 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea UIO:n opiskelijoille? Kerro meille siitäkin. 

KYSY LISÄÄ

 

UIO ry

Pääkaupunkiseutulaiset insinöörit

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO toimii opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä tekniikan ja liikenteen toimialalla Metropolia ammattikorkeakoulussa. Keskeisiä aktiivitoiminnan alueita ovat insinöörikoulutuksen ja insinööriopiskelijakulttuurin kehittäminen sekä insinööriopiskelijoiden ammatillinen edunvalvonta yhdessä Insinööriliiton, Insinööriopiskelijaliiton sekä Helsingin Insinöörien kanssa.

 

OPPILAITOS
Metropolia ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Helsinki & Vantaa

JÄSENMÄÄRÄ
3500