Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuokaa brändinne esille Traden tapahtumissa Turussa! 

Trade järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 30-300 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

  

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä toisenlainen yhteistyöidea Traden opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

Trade ry

Turkulaiset tradenomit

Opiskelijayhdistys Trade ry on Turun Ammattikorkeakoulussa Tradenomiopiskelijoille tarkoitettu edunvalvontayhdistys. Edunvalvonnan lisäksi yhdistys järjestää erilaisia jäsenille suunnattuja tapahtumia, kuten liikuntaa, rennompaa toimintaa ja oman osaamisen kehittämistä. Traden kanssa yhteistyö tavoittaa tuhansia tulevaisuuden ammattilaisia, ja yritys saa muokattua yrityskuvaansa positiiviseksi opiskelijoiden keskuudessa.

OPPILAITOS
Turun ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Turku

JÄSENMÄÄRÄ
1100