Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Stigman tapahtumissa pääkaupunkiseudulla! 

Stigma järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 20-100 yhteiskuntapolitiikan opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Stigman opiskelijoille? Kerro meille siitäkin. 

KYSY LISÄÄ

 

Stigma ry

Helsinkiläiset yhteiskuntapolitiikan opiskelijat

Stigma ry on Helsingin yliopiston yhteiskuntapolitiikan opiskelijoiden ainejärjestö. Mikä yhteiskuntapolitiikka? Yhteiskuntapolitiikka (aiemmin sosiaalipolitiikka) on soveltava tieteenala, jossa ei tyydytä ainoastaan yhteiskunnan epäkohtien havainnointiin, vaan tavoitteena on etsiä aktiivisesti toimivampia ratkaisuehdotuksia. Järjestönä Stigman tavoitteena on toimia opiskelijoiden edunvalvojana, integroida uudet opiskelijat yliopistomaailmaan sekä edistää opiskelijoiden viihtyvyyttä ja sosiaalista kanssakäymistä järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

OPPILAITOS
Helsingin yliopisto

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
200