Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää!

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Killan tapahtumissa Joensuussa!

Kilta järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Killan tapahtumiin osallistuu 70-500 opiskelijaa. Opiskelijatapahtumissa vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä.

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota tila tai alennus tapahtuman opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

KYSY LISÄÄ

 

Kilta ry

Joensuun tradenomit

Joensuun Tradenomiopiskelijoiden Kilta ry on Karelia ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistys valvoo paikallisesti opiskelijoidensa etuja, tarjoaa koulutuksia lisätäkseen opiskelijoiden työelämätietoutta sekä järjestää opiskelijan arkeen viihdettä erilaisten tapahtumien muodossa. Yhdistys haluaa parantaa ammattikorkeakoulun tarjoaman opetuksen laatua ja puuttua opiskelijoiden kohtaamiin ongelmiin.

OPPILAITOS
Karelia ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Joensuu

JÄSENMÄÄRÄ
450