Tapahtumayhteistyö

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille KAATOn tapahtumissa pääkaupunkiseudulla! 

KAATO järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 20-100 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota toisenlainen yhteistyöidea kajaanilaisille opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

KAATO ry

Kajaanilaiset tradenomit

KAATO ry on Kajaanin Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden ainejärjestö, joka valvoo etuja paikallisesti ja järjestää tekemistä kanssaopiskelijoille. KAATO ry on kokonaan opiskelijoista koostuva rekisteröity yhdistys. KAATO ry toimii Tradenomiopiskelijaliiton jäsenyhdistyksenä sekä linkkinä Tradenomiliiton suuntaan.

OPPILAITOS
Kajaanin ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Kajaani

JÄSENMÄÄRÄ
200