Yritysvierailut

 

Kutsukaa Jenkins ry:n opiskelijat teille kylään, esitelkää firma tai laittakaa tietojenkäsittelyopiskelijat töihin puolikkaaksi päiväksi. Yritysvierailut ovat harkkarekrytoinnin tavoista tehokkain ja satsaus tulevaisuuteen.  

Jenkinsin opiskelija-aktiivit voivat tuoda teille 10-20 opiskelijaa. Teidän tarvitsee ilmoittautua, suunnitella ohjelma ja purtavat opiskelijoille. 

Kerro yhteydenotossasi kuinka monta opiskelijaa teille mahtuu sekä toivomanne ajankohdat yritysvierailulle.

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä jokin muu yhteistyöidea Jenkinsin opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

KYSY LISÄÄ

 

Jenkins ry

Pääkaupunkiseutulaiset tietojenkäsittelijät

Eräänä hämäränä iltana Tiksiralli -approilla, havahtuivat Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat painajaiseen: heillä ei ollut Laurea-ammattikorkeakoulussa oman alan ainejärjestöä. Asiasta järkyttyneenä vuonna 2017 syksyllä syntyi Tradenomiopiskelijoiden alaisuuteen Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry. Jenkins on alusta asti ollut näkyvillä useiden opiskelijatapahtumien rastinpitäjän roolissa ja omista tapahtumista mainittavimpana ovat vuosittain järjestäneet Lännen Nopein -appron. Viime vuosina Jenkins ry on panostanut yritysvierailujen järjestämiseen, jotta tietojenkäsittelijäopiskelijat pääsisivät tutustumaan oman alan yrityksiin. Vuoden sisällä on järjestetty ekskursioita muun muassa Franticille, CGI:lle ja Nitorille.

 

OPPILAITOS
Laurea ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Espoo & Vantaa

JÄSENMÄÄRÄ
100