Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää!

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Jenkinsin tapahtumissa pääkaupunkiseudulla!

Jenkins järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 100-1000 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä.

 

 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota tila, tuote tai alennus tapahtuman opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

Jenkins ry

Pääkaupunkiseutulaiset tietojenkäsittelijät

Eräänä hämäränä iltana Tiksiralli -approilla, havahtuivat Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat painajaiseen: heillä ei ollut Laurea-ammattikorkeakoulussa oman alan ainejärjestöä. Asiasta järkyttyneenä vuonna 2017 syksyllä syntyi Tradenomiopiskelijoiden alaisuuteen Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry. Jenkins on alusta asti ollut näkyvillä useiden opiskelijatapahtumien rastinpitäjän roolissa ja omista tapahtumista mainittavimpana ovat vuosittain järjestäneet Lännen Nopein -appron. Viime vuosina Jenkins ry on panostanut yritysvierailujen järjestämiseen, jotta tietojenkäsittelijäopiskelijat pääsisivät tutustumaan oman alan yrityksiin. Vuoden sisällä on järjestetty ekskursioita muun muassa Franticille, CGI:lle ja Nitorille.

OPPILAITOS
Laurea ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Espoo & Vantaa

JÄSENMÄÄRÄ
100