Sosiaalinen media

 

Tämän päivän opiskelijat löytyvät paitsi luentosalista, myös netistä. Jenkinsin some-tilit ovat mitä mainioin tapa tuoda esille esimerkiksi työpaikkoja, harjoitteluita, tuotteita tai palvelua tietojenkäsittelyopiskelijoiden silmille.

Lisää opiskelijaenergiaa markkinointiisi näkymällä Jenkinsin some-tileillä. Jenkinsin sosiaaliset kanavat tavoittavat yhteensä noin 500 tietojenkäsittelyn tulevaa ammattilaista.  

Facebook: @jenkinsry
Instagram: @laureajenkinsry
LinkedIn: @jenkinsry

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä jokin muu yhteistyöehdotus Jenkinsin opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

KYSY LISÄÄ

 

Jenkins ry

Pääkaupunkiseutulaiset tietojenkäsittelijät

Eräänä hämäränä iltana Tiksiralli -approilla, havahtuivat Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat painajaiseen: heillä ei ollut Laurea-ammattikorkeakoulussa oman alan ainejärjestöä. Asiasta järkyttyneenä vuonna 2017 syksyllä syntyi Tradenomiopiskelijoiden alaisuuteen Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry. Jenkins on alusta asti ollut näkyvillä useiden opiskelijatapahtumien rastinpitäjän roolissa ja omista tapahtumista mainittavimpana ovat vuosittain järjestäneet Lännen Nopein -appron. Viime vuosina Jenkins ry on panostanut yritysvierailujen järjestämiseen, jotta tietojenkäsittelijäopiskelijat pääsisivät tutustumaan oman alan yrityksiin. Vuoden sisällä on järjestetty ekskursioita muun muassa Franticille, CGI:lle ja Nitorille.

 

OPPILAITOS
Laurea ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Espoo & Vantaa

JÄSENMÄÄRÄ
100