Haalarimainokset

 

Haalarit – tuo suomalaisten opiskelijoiden pyhä asu. Ne jalassa kuljetaan läpi opiskeluajat niihin liittyy ah, niin ihania ja ei-niin-ihania muistoja, jotka opiskeluiden jälkeen ajavat asiansa työhaalareina.  

Kirjaa logosi Jenkinsin liiloihin haalareihin! Joka vuosi 50 uutta käpistelijäopiskelijaa vetää uudenkarheat haalarit kinttuihinsa. Yritykselle haalarimainos on uniikki ja paikallinen tapa tulla tutuksi tulevaisuuden ammattilaisten keskuudessa. 

Haalaripaikkojen hinta vaihtelee mainospaikan koon mukaan.

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä jokin muu yhteistyöidea Jenkinsin opiskelijoille? Kerro meille siitäkin!

KYSY LISÄÄ

 

Jenkins ry

Pääkaupunkiseutulaiset tietojenkäsittelijät

Eräänä hämäränä iltana Tiksiralli -approilla, havahtuivat Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat painajaiseen: heillä ei ollut Laurea-ammattikorkeakoulussa oman alan ainejärjestöä. Asiasta järkyttyneenä vuonna 2017 syksyllä syntyi Tradenomiopiskelijoiden alaisuuteen Laurean Tietojenkäsittelyopiskelijat Jenkins ry. Jenkins on alusta asti ollut näkyvillä useiden opiskelijatapahtumien rastinpitäjän roolissa ja omista tapahtumista mainittavimpana ovat vuosittain järjestäneet Lännen Nopein -appron. Viime vuosina Jenkins ry on panostanut yritysvierailujen järjestämiseen, jotta tietojenkäsittelijäopiskelijat pääsisivät tutustumaan oman alan yrityksiin. Vuoden sisällä on järjestetty ekskursioita muun muassa Franticille, CGI:lle ja Nitorille.

 

OPPILAITOS
Laurea ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Espoo & Vantaa

JÄSENMÄÄRÄ
100