Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Jalojen Villien riemukkaissa opiskelijatapahtumissa Rovaniemellä!

Jalot Villit järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 10-100 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä.

 

 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Jalojen Villien opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

Jalot Villit ry

Rovaniemeläiset matkailututkijat

Jalot Villit on lämminhenkinen matkailututkimuksen ainejärjestö. Katukuvassa heidät tunnistaa Rovaniemen kaduilta poliisin sinisissä haalareissa, sekä iloisesta ja helposti lähestyttävästä ulkomuodosta. Matkailututkijat ovat samaa perhettä, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Värikästä tutkimusmatkailijajoukkoa yhdistää ennen kaikkea kiinnostus matkailuun ilmiönä, ja tästä joukosta kouluttautuu monipuolinen asiantuntijajoukko matkailun alalle.

OPPILAITOS
Rovaniemen yliopisto

KAUPUNKI
Rovaniemi

JÄSENMÄÄRÄ
230