Yritysvierailut

 

Kutsukaa Hattara ry:n opiskelijat teille kylään, esitelkää firma tai laittakaa tietojenkäsittelyopiskelijat töihin puolikkaaksi päiväksi. Yritysvierailut ovat harkkarekrytoinnin tavoista tehokkain ja satsaus tulevaisuuteen.

Hattaran opiskelija-aktiivit voivat tuoda teille 10-20 tradenomiopiskelijaa. Teidän tarvitsee ilmoittautua, suunnitella ohjelma ja purtavat opiskelijoille.

Kertokaa yhteydenotossanne kuinka monta opiskelijaa teille mahtuu sekä toivomanne ajankohdat yritysvierailulle.

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Hattaran opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

Hattara ry

Helsinkiläiset tradenomit

Opiskelijayhdistys Hattara ry toimii Haaga-Helian Malmin kampuksella, ja edustaa erityisesti liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoita. Yhdistyksen jokapäiväisessä arjessa ja toiminnassa näkyy rentous ja hauskuus – unohtamatta kuitenkaan perinpohjaisia syitä siitä, mikä on tärkeintä eli malmilaisten hyvinvointi.

Tämä rempseä yhdistys toimi alkuaikoinaan siivouskomerossa, mutta tänä päivänä hienon toimiston syövereistä voi raikua naurun remakka hallituksen touhutessa päivittäisten askareidensa parissa. Myös mittaamattoman arvokkaat jäsenet viettävät aikaansa toimistolla kasvattaen yhteisöllisyyttä sekä luoden ainutlaatuisen kokemuksen siitä, mitä Hattara ry on.

OPPILAITOS
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
400