Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää!

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Hattaran tapahtumissa pääkaupunkiseudulla!

Hattara järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 20-1000 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä.

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Hattaran opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

Hattara ry

Helsinkiläiset tradenomit

Opiskelijayhdistys Hattara ry toimii Haaga-Helian Malmin kampuksella, ja edustaa erityisesti liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoita. Yhdistyksen jokapäiväisessä arjessa ja toiminnassa näkyy rentous ja hauskuus – unohtamatta kuitenkaan perinpohjaisia syitä siitä, mikä on tärkeintä eli malmilaisten hyvinvointi. Tämä rempseä yhdistys toimi alkuaikoinaan siivouskomerossa, mutta tänä päivänä hienon toimiston syövereistä voi raikua naurun remakka hallituksen touhutessa päivittäisten askareidensa parissa. Myös mittaamattoman arvokkaat jäsenet viettävät aikaansa toimistolla kasvattaen yhteisöllisyyttä sekä luoden ainutlaatuisen kokemuksen siitä, mitä Hattara ry on.

OPPILAITOS
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
400