Haalarimainokset

 

Haalarit – tuo suomalaisten opiskelijoiden pyhä puku. Ne jalassa kuljetaan läpi opiskeluajat niihin liittyy ah, niin ihania ja ei-niin-ihania muistoja, jotka opiskeluiden jälkeen ajavat asiansa työhaalareina.  

Kirjaa logosi Hattaran haalareihin! Joka vuosi 120 uutta tradenomiopiskelijaa vetää uudenkarheat haalarit kinttuihinsa. Yritykselle haalarimainos on uniikki ja paikallinen tapa tulla tutuksi tulevaisuuden ammattilaisten keskuudessa. 

Haalaripaikkojen hinta vaihtelee mainospaikan koon mukaan. 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Hattaran opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

Hattara ry

Helsinkiläiset tradenomit

Opiskelijayhdistys Hattara ry toimii Haaga-Helian Malmin kampuksella, ja edustaa erityisesti liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoita. Yhdistyksen jokapäiväisessä arjessa ja toiminnassa näkyy rentous ja hauskuus – unohtamatta kuitenkaan perinpohjaisia syitä siitä, mikä on tärkeintä eli malmilaisten hyvinvointi. Tämä rempseä yhdistys toimi alkuaikoinaan siivouskomerossa, mutta tänä päivänä hienon toimiston syövereistä voi raikua naurun remakka hallituksen touhutessa päivittäisten askareidensa parissa. Myös mittaamattoman arvokkaat jäsenet viettävät aikaansa toimistolla kasvattaen yhteisöllisyyttä sekä luoden ainutlaatuisen kokemuksen siitä, mitä Hattara ry on.

OPPILAITOS
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

KAUPUNKI
Helsinki

JÄSENMÄÄRÄ
400