Tapahtumayhteistyö

 

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Hallinnoijien tapahtumissa Vaasassa! 

Hallinnoijat järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 50-500 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota tila, tuote tai alennus tapahtuman opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

 

KYSY LISÄÄ

 

Hallinnoijat ry

Vaasalaiset hallintotieteilijät

Hallinnoijat ry on Vaasan yliopiston hallintotieteilijöiden ainejärjestö. Hallinnoijat ry on osa jokaisen hallarin arkea niin opiskeluihin kuin työelämään liittyen. Hallinnoijat ry toimii linkkinä opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan välillä. Hallinnoijat ry järjestää lukuisia tapahtumia ja tempauksia sekä toteuttaa laadukasta edunvalvontaa kampuksella. ?

OPPILAITOS
Vaasan yliopisto

KAUPUNKI
Vaasa

JÄSENMÄÄRÄ
450