Tapahtumayhteistyö

Opiskelijatapahtumat tuovat aktiiviset opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa sekä uusia ystäviä.

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Enklaavin tapahtumissa Lappeenrannassa!

Enklaavi järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 200-1000 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa tai tapahtumamarkkinoinnissa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä.

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota yhteistyöidea Enklaavin opiskelijoille? Kerro meille siitäkin.

Enklaavi ry

Lappeenrantalaiset kauppatieteilijät

Enklaavi ry on Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden kasvava ja dynaaminen ainejärjestö. Enklaavi ry tekee yhteistyötä useiden mielenkiintoisten yritysten kanssa. Räätälöidyt yhteistyöratkaisut luovat yrityksille tehokkaan tavan tavoittaa 1300 tulevan ekonomin kohderyhmä, oli kyseessä sitten rekrytointi, imagon rakentaminen tai tuotemarkkinointi.

OPPILAITOS
Lappeenrannan teknillinen yliopisto

KAUPUNKI
Lappeenranta

JÄSENMÄÄRÄ
1500