Tapahtumayhteistyö

Opiskelijatapahtumat tuovat menevät opiskelijat yhteen. Niitä järjestetään ainejärjestön voimin ja ne vaativat yhteen hiileen puhaltamista – se kannattaa, sillä tuloksena on iloista yhdessä oloa, uusia ystäviä ja ehkäpä se elämän rakkaus? Kuka tietää! 

Yrityksille opiskelijatapahtumat ovat mitä mainioin tapa tavata tulevaisuuden ammattilaisia ja jäädä heidän mieliinsä. Tuo brändisi esille Digitin tapahtumissa Turussa! 

Digit järjestää tapahtumia aktiivisesti lukuvuoden aikana. Heidän tapahtumiin osallistuu 50-200 opiskelijaa. Tapahtumissa parhaan vaikutuksen teette ständillä, logolla esimerkiksi illallismenussa, tuotelahjoituksilla tai yrityksen edustajan puhe-esityksellä. 

 

Muuta mielessä?

Olisiko teillä tarjota tila, tuote tai alennus tapahtuman opiskelijoille? Kerro meille siitäkin. 

KYSY LISÄÄ

 

Digit ry

Turkulaiset teekkarit

Digit ry on Turun yliopiston diplomi-insinööriopiskelijoiden kilta, joka on perustettu syksyllä 1999 ja merkitty yhdistysrekisteriin toukokuussa 2000, joten se on tällä hetkellä Turun yliopiston vanhin teekkarikilta. Jäseniä Digitissä on tällä hetkellä yli viisisataa ja jatkuvasti kasvavan aloituspaikkamäärän myötä kasvu jatkuu. Digit on hyvin tiivis sekä yhteisöllinen yhdistys, jolla on myös hyvät ja aktiiviset suhteet niin Turun seudun kuin muunkin Suomen it-alan opiskelijajärjestöihin.

OPPILAITOS
Turun yliopisto

KAUPUNKI
Turku

JÄSENMÄÄRÄ
500