LÖYDÄ OSAAJA

Tavoita opiskelijat yhdellä ilmoituksella

Oppilaitosyhteistyön avulla voit turvata yrityksesi osaavan työvoiman saamisen. Opiskelijayhteistyö nostaa yrityksesi imagoa ja toimii hyvänä keinona työnantajamielikuvan kehittämiseen. Rekrytoi parhaat osaajat suoraan koulun penkiltä!

Rekrytoi opiskelijat suoraan oppilaitoksista

Tiituksen avulla voit tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Voit ilmoittaa työpaikoista, keikkatöistä, projekteista, opinnäytetyömahdollisuuksista sekä oppisopimus- ja koulutussopimuspaikoista. Tiituksessa pystyt hoitamaan koko rekrytointiprosessin kätevästi ilman muita järjestelmiä. Voit tarkastella tulleita hakemuksia, chattailla sopivien kandidaattien kanssa ja ilmoittaa valinnoista kaikille hakijoille rekrytoinnin päätyttyä. Voit myös julkaista työpaikkailmoituksen ulkoisella linkillä, jolloin haku ohjautuu haluamallesi sivustolle.

Rekisteröidy Tiitukseen, luo yritysprofiili ja julkaise työpaikkailmoituksia opiskelijoiden nähtäville maksuttomasti!

Etsi potentiaaliset tekijät Haavin avulla

Tiituksen Haavi-palvelu mahdollistaa potentiaalisten osaajien etsimisen kaikkien Tiituksen profiilien joukosta. Voit tarkastella anonyymeja profiileja ja lähettää mielenkiintoisille osaajille yhteydenottopyyntöjä, jolloin voit tarkastella profiilia kokonaisuudessaan. Kun osaaja hyväksyy lähettämäsi yhteydenottopyynnön, voitte aloittaa keskustelun sopivista työmahdollisuuksista chatin kautta.

Lue lisää Haavista ja sen käyttöönotosta.

Z

Matchmaking

Tiituksen äly yhdistää osaajat ja työt, joiden match-prosentti on korkein. Tällöin sopivin osaaja löydetään helpoiten ja nopeiten.

Profiilit

Tiituksen hakijaprofiilit ovat täynnä elämää ja väriä. Hakijoiden profiilit koostuvat kuvista ja videoista. Anonyymeja profiileja voi tutkia myös Haavi-palvelun avulla.

w

Chat

Voit tavoittaa opiskelijat nopeasti palvelun sisäistä chattia hyödyntäen. Sovellus pitää automaattisesti hakijan aktiivisena.

Tavoita yhdellä ilmoituksella yli 20 000 opiskelijaa

Työnantajat suosittelevat Tiitusta opiskelijoiden rekrytointiin

”Tiitus on kokonaisuutena oikein mukava ja näppärä palvelu. Löysimme kesätyöntekijän DUUNI Gradia & Poke -palvelun kautta. Rekrytointi-ilmoituksen laitto oli helppoa, enkä keksi Tiituksesta mitään huonoa. Suosittelen palvelua ehdottomasti muille työnantajille.”

Kimmo Helke
Kespat Oy

”Me ollaan käytetty muutamiin ilmoituksiin tähän mennessä Tiitusta, ja muutamia matchejakin ollaan sieltä saatu ja odotetaan kovasti tuloksia jatkossakin. Tullaan laittamaan jatkossakin avoimia työpaikkoja, että sieltä vain klikkailemaan.”

Tuure Tervonen
työvoimaa.com

”Oppilaitosyhteistyötä tehdään sen takia, että saataisiin näitä nuoria ihmisiä tähän mukaan. Tää on siinä mielessä vähän sammuva ala muuten, että osaajat ovat vanhempia. Tarkoituksena on käyttää Tiitusta jatkossakin, jotta näitä nuoria lupauksia, nuoria osaajia löytyisi palvelukseen.”

Jarno Lundahn
SabriScan Oy