Tule mukaan Tiituksen tiimiin!

Tiitus on vuonna 2015 perustettu rekrytointiin ja koulutukseen erikoistunut teknologiatalo. Missionamme on tehdä työnhausta helpompaa, nopeampaa ja hauskempaa. Tarjoamme oppilaitoksille ja yrityksille erilaisia ratkaisuja työelämäyhteyksien rakentamiseen ja koordinointiin. Tiituksen palveluiden keskiössä ovat mobiilityönhaku ja opiskelijoiden osaamisen esiin tuovat osaajaprofiilit.

Toimistomme sijaitsevat kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa ja Salossa.

Tarjoamme sinulle

Pieni ketterä tiimi

Työskentelemme ketterästi pienessä tiimissä, jolle avoin viestintä on tärkeää.

Vastuu ja vapaus

Saat vapauden tehdä työsi itsenäisesti, mutta odotamme, että otat vastuun työstäsi.

Hauskat ja mukavat työkaverit

Meillä on hauskaa töissä! Arvostamme ja kunnioitamme toisiamme.

 

”Kun hain työpaikkaa Account Manager -ilmoituksen perusteella, en tiennytkään Tiituksen liiketoiminnasta kuin pienen osan. Haastattelussa minulle kävi ilmi mitä kaikkea Tiituksella on suunniteltu kehittämään oppilaitosten ja yritysten välistä yhteistyötä. Innostuin tästä valtavasti, sillä itse vielä opiskelijana koin, että kyseinen yhteistyö on pienen tehostamisen tarpeessa, ja minulle itselleni on tärkeää työssäni, että uskon siihen mitä myyn.”

– Jori

”Valmistumisen jälkeen tiesin, että haluan koodailla Pythonilla. Etsin töitä, jossa voisin käyttää Pythonia, ja Tiituksen ilmoitus tuli vastaan. Vaikka laitoinkin hakemuksia useisiin avoimiin ohjelmistokehittäjän työpaikkoihin, Tiitus vaikutti parhaimmalta paikalta, enkä ole kyllä katunut päivääkään. Koodarin työ Tiituksella on parasta! Tekemistä riittää ja voi ottaa haltuunsa minkä tahansa hasteen mikä tulee vastaan. Työporukka on ylivoimaisen mahtava ja rento, joilta saa ideoita ja tarvittaessa tukea, kun sitä tarvitsee.”

– Mikael