Ketterä ja kevyt rekrytointijärjestelmä

Tiitus toimii yrityksille ketteränä ja kevyenä rekrytointityökaluna. Palvelu toimii verkkosovelluksena jokaisella päätelaitteellasi. Löydät palvelusta kaikki onnistuneeseen rekrytointiin tarvittavat työkalut ja ominaisuudet. Tiituksen yrityskäyttöliittymä sopii hyvin niin pienille kuin isoille yrityksille tai henkilöstötaloille. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja kevyttä. Voit aktivoida eri ominaisuuksia milloin vain ja rakentaa juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivimman ratkaisun. Voit luoda palveluun organisaatiosi sisälle niin monta käyttäjää kuin tarvitset ja jakaa heille erilaisia oikeuksia.

Tiituksen sydän löytyy palvelun tekoälystä, joka mahdollistaa kiinnostavien hakijoiden suodattamisen ja löytymisen juuri sinun määrittämiisi tarpeisiin ja tehtäviin. Palvelu hyödyntää myös aikaisempia ja avoimia hakemuksia. Tiituksen käyttö tehostaa erityisesti rekrytoinnin esikarsinnan vaiheita sekä säästää rekrytoijan aikaa. Ei ole siis suurta merkitystä kuinka paljon hakemuksia saapuu, koska rekrytoijana aloitat työsi aina oikeasta ja potentiaalisimmasta hakijasta.

 

  • Mobiili 97% 97%
  • Tekoäly 77% 77%
  • Hakijakokemus 70% 70%
  • Työnantajamielikuva 63% 63%

Järjestelmän keskeiset ominaisuudet

Tekoäly

Tekoäly helpottaa rekrytoijan työtä ja match prosentti paljastaa parhaiten sopivat hakijat.

Mobiili

Tiituksen rekrytointijärjestelmä toimii mobiilissa kätevästi mobiilisovelluksena rekrytoijalle ja työnhakijalle.

Chat

Chat on helppo tapa tavoittaa työnhakija nopeasti. Jokainen viesti näkyy työnhakijan mobiilissa notifikaationa.

Videot

Rekrytointijärjestelmä pitää sisällään mahdollisuuden ketterään videohaastatteluun.

Ketterä ja kevyt rekrytointijärjestelmä

Tiituksen suurin hyöty työnantajalle on tavoittaa nuoret tehokkaasti yhden ja saman palvelun avulla. Työnantaja pystyy tekemään omista työpaikkailmoituksistaan rohkeita ja innostavia ja löytämään tulevaisuuden potentiaalit muutamalla painalluksella. Tiituksen profiilit eivät ole enää vain mustavalkoisia, vaan täynnä väriä ja elämää. Käyttäjät pystyvät tuomaan omaa persoonaa rohkeasti esille suoraan sosiaalisesta mediasta tai videoiden avulla.

Kun avaat hakijan profiilin, näet hänestä heti hieman enemmän mihin olet aikasemmin tottunut. Voit tutustua hakijan kokemuksiin, mutta myös katsoa hänen esittelyvideon tai vilkaista hänen kuvaportfoliota suoraan sosiaalisesta mediasta. Oikean henkilön löydyttyä voit aloittaa hakijan kanssa keskustelun chatissa tai puhelimessa ja pyytää hänet haastatteluun.

Tiituksen käyttöönotto on helppoa, eikä siihen mene kauaa aikaa. Luot organisaatiollesi vain yhden profiilin, jonka alta voit luoda lisää tunnuksia yrityksen muille rekrytoijille. Ensimmäistä kertaa profiilia luodessa hyväksyt palvelun käyttöehdot ja valitse itsellesi parhaiten sopivan maksutavan. Profiilin tehtyäsi saat palvelun välittömästi käyttösi. Voit luoda innostavan ja houkuttelevan työnantajailmeen sekä julkaista ensimmäisen työpaikkailmoituksen.