Tuotteet

Rekrytoinnin edelläkävijä

Kunnat ja Kaupungit

Rakennamme kaupungeille erilaisia järjestelmiä työnhakijoiden ja työnantajien välille. Palveluiden pohjalla on työnhakijan osaajaprofiili ja matchmaking idea, joka yhdistää sopivat tahot keskenään.

Koulutus ja mentorointi

Ohjelmistomme mahdollistavat myös oppimisen kohtauttamista sekä koulutuksien markkinointia. Palvelumme taipuu myös mentorointiin ja oikean osaajan löytämiseen.

Järjestöt ja ammattiliitot

Kehitämme järjestöille erilaisia ratkaisuja työnhaun ja työllistymisen ympärille. Palvelumme perustana on räätälöidyt ura ja työnhakusivustot, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat.

Rekrytointi- järjestelmä

Haavi on Tiituksen kehittämä kokonaisvaltainen rekrytointijärjestelmä. Haavi sopii erityisesti pienten ja keskisuurten yrityksien käyttöön. Haavi järjestelmä on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Meidän vahvuutemme

%

Mobiili

Ohjelmistokehityksemme lähtökohtana on mobiiliystävälliset palvelut. Älypuhelimet ovat meillä mukana kaikkialla ja palveluihin on tärkeä päästä kiinni ajasta ja paikasta riippumatta. Kehitämme mobiilisovelluksia natiivikielillä sekä hybridi sovelluksina.

%

Tekoäly

Kehitämme jatkuvasti rekrytoinnin tekoälyä. Rekrytoinnin tekoälyn tarkoituksena on helpottaa rekrytoijan tekemää manuaalista työtä. Äly oppii tunnistamaan rekrytoijan käyttäytymistä ja löytää parhaita matchejä.

%

Integraatiot

Tiituksen järjestelmät ovat integroitavissa keskenään muiden järjestelmien kanssa. Integraatiot ovat helppo toteuttaa ja tieto saadaan siirtymään haluamastasi palvelusta toiseen.

%

Ohjelmistot

Rakennamme erilaisia ohjelmistoja vuosien kokemuksella. Ohjelmistokehityksemme pohjalla ovat pelillisyys, helppous ja yksinkertaisuus. Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme myös räätälöityjä järjestelmiä ja ratkaisuja.

Tiitus rekrytointijärjestelmä

Tiituksen rekrytointijärjestelmässä yhdistyvät kaikki ominaisuudet, jota rekrytoija tarvitsee. Palvelun keskiössä on Tiituksen tekoäly, joka suodattaa ja lajittelee hakijat oikeaan järjestykseen. Ei ole siis suurta merkitystä kuinka paljon hakemuksia saapuu, koska rekrytoijana aloitat työsi aina oikeasta ja potentiaalisimmasta hakijasta.

Voit suodattaa ja käsitellä hakijoita tehokkaasti, sekä merkitä oleellisia tietoja itsellesi muistiin. Kun avaat hakijan profiilin, näet hänestä heti hieman enemmän mihin olet aikasemmin tottunut. Voit tutustua hakijan kokemuksiin, mutta myös katsoa hänen esittelyvideonsa tai vilkaista hänen kuvaportfoliotansa suoraan sosiaalisesta mediasta. Rekrytointijärjestelmä voidaan räätälöidä lähes täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Alkaen 890€/Vuosi
Alv 0%

Asiakkaat kertovat

Susanna Suorasa, Marketing Director Speakersforum

”Kaikki on kätevää ja palvelu toimii hienosti ja reaaliajassa koko ajan. Turha jäykkyys ja virastomaisuus loistivat poissaolollaan. Tiitus on hyvä alkuvoima rekrytointiprosessissa! Saimme erittäin paljon kiinnostuneita hakijoita Tiituksen avulla.”

Hanna Rinne, Talent Manager
Royal Ravintola

”Tiitus toimii hienosti uudenlaisena foorumina työvoiman löytämiseksi ja chat ominaisuus on loistava, kun haluaa tietää hakijasta vielä lisää. Suosittelen ehdottomasti Tiitusta tulevaisuuden rekrytointikanavana.”

Lauri Ruhala CEO, Salesframe

”Kokeilin tätä toissa iltana työnantajana ja lähdin devaajaa hakemaan. Kolme hakemusta tullut sisään joista kaikki varteenottevampia kuin mitä linkedinin kautta on tullut. Yksi näistä palkattiin. Peukkua siis täältä”