TIITUS – TOIMITUSEHDOT

Tiitus Group Oy (Y-tunnus: 2736664-3, jäljempänä “me” tai “Yhtiö”) myy rekrytointipalvelua
(jäljempänä “Palvelu”) sen Palvelua käyttäville työnantajille ja oppilaitoksille (jäljempänä ”sinä” tai
“Käyttäjä”). Voidakseen käyttää Palvelua, Käyttäjän on hyväksyttävä Yhtiön yleiset käyttöehdot
(jäljempänä ”Käyttöehdot”). Käyttöehdot muodostavat yhdessä näiden toimitusehtojen (jäljempänä
”Toimitusehdot”) kanssa oikeudellisesti pätevän sitoumuksen Yhtiön ja Käyttäjän välille (jäljempänä
”Sitoumus”).

Yhtiö pidättää oikeuden Toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Palvelun hinta sisältää
arvonlisäveron.

Yhtiön yhteystiedot:
Sähköposti: support@tiitus.fi
Puhelin: 029 123 4567
Postiosoite: Vanha Helsingintie 18 B, 00700 Helsinki

TILAAMINEN

Tilattava Palvelu valitaan Yhtiön verkkosivuilla. Tilaus toimitetaan maksamalla ostoskorin sisältö Yhtiön verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt Käyttöehdot, nämä Toimitusehdot, Palvelun hinnan sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilattu Palvelu sekä hinta.

MAKSAMINEN

Yhtiön maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut Yhtiölle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy Käyttäjän ja Yhtiön välille. Yhtiön vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.vismapay.fi/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/ Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

VISMA PAY -MAKSUPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

TOIMITUS

Palvelu toimitetaan Käyttäjälle antamalla tälle pääsy Palvelun maksullisiin toiminnallisuuksiin välittömästi sen jälkeen, kun Käyttäjä on tehnyt tilauksen ja maksanut sen Yhtiön verkkokaupassa. Täten Yhtiön katsotaan täyttäneen toimittamisvelvollisuutensa Käyttäjää kohtaan heti tilausvahvistuksen vastaanottamisen yhteydessä, kun Palvelu ja keinot sen käyttämiseksi on asetettu samanaikaisesti Käyttäjän saataville.

PALAUTUKSET

Käyttäjällä ei ole palautusoikeutta Palveluun liittyen. TILAUKSEN PERUUTTAMINEN, VIRHEVASTUU JA REKLAMAATIOT Käyttäjän oikeudet määräytyvät Käyttäjän ja Yhtiön välisen Sitoumuksen sekä kauppalain mukaan. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Maksutavat:

  • Luottokorttimaksu