Haluamme tiedottaa teitä Tiituksen tuoreesta päivityksestä, joka astui voimaan 1. maaliskuuta 2024. Tämä päivitys tuo mukanaan muutoksia palvelumme hinnoitteluun ja lisenssitasoihin.

Päivityksen tavoitteena on tehostaa opiskelijoiden löytämistä ja parantaa kaikkien käyttökokemusta. Yksi merkittävä muutos on se, että jatkossa työpaikkailmoitusten julkaiseminen ulkoisiin järjestelmiin johtavien hakulinkkien kautta edellyttää Tiitus Pro -lisenssin tilaamista. Tiitus Pro -lisenssi tarjoaa monipuolisempia toimintoja ja mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään parhaat opiskelijat tiimiisi. Näihin kuuluvat muun muassa brändien hyödyntäminen, haastattelulistat, tekoälytoiminnot, profiilivahdit ja suosittu Haavi-palvelu.

Tiitus Pro -lisenssi on saatavilla kuukausimaksulla hintaan 299 euroa (alv 0%) tai kertamaksulla vuodeksi 199 €/kk (alv 0%). Lisenssin hankkiminen on tehty helpoksi ja nopeaksi suoraan palvelumme kautta, joten voit aloittaa sen käytön vaivattomasti.

Muutoksen tavoitteena on kannustaa työnantajia hyödyntämään Tiitus-palvelun tarjoamia mahdollisuuksia ja tehostamaan rekrytointiprosessia opiskelijoiden löytämiseksi. Uskomme vahvasti, että tämä päivitys parantaa palvelumme käytettävyyttä ja auttaa sinua löytämään juuri sopivat henkilöt organisaatioosi.

Ystävällisin terveisin,
Tiituksen tiimi”