Nuorten osaajien rekrytoinnista kiinnostuneet yrittäjät voivat nyt tavoittaa opiskelijat maksuttomasti Tiitus-palvelun kautta. Tiituksen palvelu auttaa yrityksiä tavoittamaan jo lähes 30 oppilaitoksen opiskelijoita maksutta. Yrittäjät voivat julkaista työpaikkoja maksuttomasti palvelun kautta kohdistetusti suoraan eri alojen opiskelijoille. Työnantajat voivat ilmoittaa työpaikoista, keikkatöistä, projekteista, opinnäytetyömahdollisuuksista sekä oppisopimus- ja koulutussopimuspaikoista.

Oppilaitokset tarjoavat palvelun työnantajille ja opiskelijoille, sillä he haluavat parantaa työelämän ja opiskelijan kohtaamista sekä vahvistaa yritysyhteistyötä. Työvoimapula ohjaa tiettyjä toimialoja kasvattamaan yhteistyötä erityisesti oppilaitosten suuntaan. Kehityssuunta on ilmeinen, sillä oppilaitokset pystyvät tarjoamaan yrityksille tuoreimmalla osaamisella varustettuja talentteja.

“Palvelu on erityisen hyvä juuri PK-yrityksille, joilla ei välttämättä ole vielä vahvaa suhdetta oppilaitoksiin. Tiituksessa yritys pystyy halutessaan hoitamaan koko rekrytointiprosessin kätevästi ilman muita järjestelmiä. Työnantaja voi tarkastella tulleita hakemuksia, chattailla sopivien kandidaattien kanssa ja ilmoittaa valinnoista kaikille hakijoille rekrytoinnin päätyttyä“, Tiituksen markkinointipäällikkö Riikka Tapola hehkuttaa.

Palvelun äly hyödyntää matchmaking-ideaa ja yhdistää sopivat työnhakijat ja työpaikat osaamisen, taitojen ja sijainnin perusteella. Näin sopivin osaaja löydetään helposti ja nopeasti. Opiskelijat puolestaan voivat hoitaa koko rekrytointiprosessin kätevästi puhelimella Tiituksen työnhakusovelluksen avulla.