Tiitukseen on päivittynyt paljon uusia oppilaitosyhteistyötä monipuolistavia ominaisuuksia. Tutustu ominaisuuksiin!

 

Tapahtumat, koulutukset ja projektit

Yritykset ja oppilaitokset voivat nyt ilmoittaa Tiituksen kautta erilaisista tapahtumista, koulutuksista ja projekteista opiskelijoille. Opiskelijat voivat selailla ja etsiä heitä kiinnostavia tapahtumia, projekteja ja koulutuksia tietokoneella. Oppilaitokselle pitää kytkeä palvelut päälle, jotta niitä voidaan käyttää.
 

Laajemmat yritysprofiilit

Laajempien yritysprofiilien avulla yritykset pystyvät viestimään juuri heille tärkeistä asioista ja herättämään kiinnostusta työnantajana opiskelijoiden keskuudessa.

 

Hakuvahti

Hakuvahdin kautta opiskelijat saavat tiedon parhaimmista työpaikoista sähköpostitse. Match-prosentin pitää olla yli 90%, jotta opiskelija saa ilmoituksen sähköpostiinsa. Hakuvahdin voi kytkeä pois päältä halutessaan.

 

Uusi nopeampi match

Tiituksessa on nyt uusittu nopeampi match. Työpaikat ja opiskelijat kohtaavat entistä nopeammin. Työpaikkoja voi selata match-prosentin mukaan myös tietokoneella.

 

Muita uusia juttuja

Olemme parantaneet muun muassa työpaikkailmoituksen tekoa, joten valinnat ovat hieman muuttuneet. Olemme tehneet myös muita yleisiä korjauksia palvelusta esille tulleisiin vikoihin.